Panasonic Heating & Cooling Solutions rozšiřuje svou širokou škálu produktů VRF o novou řadu Mini VRF ECOi LZ. Řada LZ obsahuje pět kompaktních venkovních kondenzačních jednotek a širokou paletu připojitelných vnitřních jednotek VRF. Nové jednotky navíc disponují zabudovanými detektory úniku chladiva R32.

Vynikající účinnost a ekologické chladivo

Nová řada nabízí vynikající účinnost pro maximální úspory a pohodlí. Využívá chladivo R32 nové generace, které účinněji přenáší energii a současně snižuje dopad na životní prostředí díky vyšším hodnotám SEER / SCOP. Rozšířený provozní rozsah umožňuje provoz jednotek v režimu vytápění do -20 °C a provoz v režimu chlazení až do 52 °C. Zcela nové venkovní jednotky mají výkon 22,4 kW a 28 kW a jsou extrémně tiché. Celá řada má zvýšený poměr výkonu až na 150 % ve srovnání s původní řadou Mini VRF s chladivem R410a.

Kompaktní rozměry a detektory úniku R32

Venkovní jednotky Mini VRF s chladivem R32 mají kompaktní rozměry a poskytují vysoký výkon. Jsou tak ideální pro instalaci v novostavbách i pro rekonstrukce. Navíc kvůli možnosti instalovat vnitřní VRF jednotky v malých místnostech, společnost Panasonic vybavila novou řadu detektory úniku R32 a vestavěnou funkcí cirkulací vzduchu. Mini VRF ECOi řady LZ s chladivem R32 si rovněž zachovává špičkové komponenty a pozitivní vlastnosti předcházejících modelů –snímač teploty vzduchu na výstupu z výměníku vnitřní jednotky, tichý provoz s malým poklesem výkonu a invertorové kompresory Panasonic.

Venkovní jednotka řady Panasonic Mini VRF ECOi LZ

Technologie nanoe X zlepšuje kvalitu vzduchu

Nanoe X zásadně zlepšuje kvalitu vzduchu v místnosti a je součástí vnitřních jednotek řady MU2 a MF3, které jsou plně kompatibilní s novou řadou. Nanoe X generuje hydroxylové radikály obsažené ve vodě, čímž zvyšuje jejich efektivitu a prodlužuje jejich životnost (z necelé 1 sekundy ve volné přírodě na více než 600 sekund). Hydroxylové radikály jsou molekuly vyhledávající reakci s jinými prvky (např. vodíkem), kterých se zachytí. Díky této reakci mají radikály možnost potlačit množení škodlivin (např. bakterií, virů či plísní), rozkládat je a neutralizovat jejich nepříjemné účinky. Nanoe X může pracovat nezávisle na režimu vytápění a chlazení 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, pokud je jednotka v provozním režimu „ventilátor“.

Ovládání Panasonic CONEX

Nové vnitřní jednotky Mini VRF ECOi řady LZ mohou využívat jak standardní kabelové ovládání, tak připojení Panasonic CONEX přes Bluetooth s využitím aplikace H&C Control. CONEX je pokročilý systém, který přináší řadu výhod pro kompatibilní jednotky prostřednictvím přístupu přes smartphone nebo tablet.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem