Obyvatelé pasivních domů zvou k návštěvě, při které se můžete dozvědět vše o výhodách, které přináší bydlení v pasivních domech.

Ve dnech 12. - 15. června proběhnou v pasivních domech postavených společností BAHAL ČR a.s. dny otevřených dveří.

Pasivní dům, interiérPřijďte se přesvědčit, že bydlení v pasivním domě přináší jen výhody a žádná omezení. Dozvíte se, že v pasivním domě se můžete pohybovat na provozních nákladech (teplo a teplá voda) jen na úrovni 6-8 tis. Kč ročně. Víte, že za 20 let tak můžete uspořit až 2,5 mil. Kč?

Máte možnost zjistit, že komfort bydlení má jiný význam, než na který jste běžně zvyklí. Čerstvý vzduch a tepelný komfort za všech okolností. Žádné studené nohy i když venku je „sibiř“. Žádné bolesti hlavy, když si v sobotu přispíte. Poznejte, že pasivní dům je také inteligentní. Je to dům, který pečuje o vás a vaši rodinu. Zjistíte, jak vnitřní prostředí je zdraví prospěšné a jak „léčí“ neduhy třeba alergikům. To vše přímo z první ruky od majitelů a obyvatel těchto domů, kteří v nich již delší čas žijí.

Pasivní dům, UněticeVíce se dozvíte na stránkách společnosti BAHAL ČR a.s. www.domybahal.cz, kde naleznete také registrační formulář a můžete se tak na akci přihlásit. Vše nezávazně a samozřejmě zdarma. Nenechte si ujít příležitost seznámit se s pasivními domy a životem v nich.

Obliba pasivních domů velmi rychle roste a náš stát tento trend významně podporuje. V rámci programu Nová zelená úsporám, jehož další vlna začala 1. dubna tohoto roku, může majitel nového pasivního domu získat dotaci až 550 000 Kč.

Je všeobecně známo, že v pasivním domě jsou náklady na topení a teplou vodu až desetinové oproti standardním stavbám. Úspora na provozu domu tak přináší jeho majitelům možnost ušetřené peníze investovat jinde, případně použít je na rychlejší splácení hypotéky. Tyto úspory kumulovaně dosahují 2,5 milionu korun za 20 let.

Pasivní důmLevný provoz domu je však jenom jednou z výhod, kterých majitel využívá. Díky neustálé výměně vzduchu přes bakteriální a pylové filtry v pasivních domech nikdy není zatuchlý či nevětraný vzduch a bydlení je tak velmi zdravé a komfortní. Domy společnosti BAHAL jsou navíc stavěny zcela bez použití chemikálií, které jsou-li použity, mají tendenci uvolňovat se postupně do interiéru. Domy BAHAL mají navíc moderní a nadčasovou architekturu, díky které se tyto domy budou bez problémů prodávat i za desítky let.

Společnost BAHAL je největším dodavatelem pasivních domů u nás. Disponuje týmem architektů, projektantů a stavebníků a díky tomu dodává pasivní domy od návrhu až po vlastní stavbu a následný servis. To vše pod jednou střechou, za předem domluvenou a garantovanou cenu.

Chcete-li skutečně pasivní dům, jděte za profesionály, kteří pasivní domy stavějí a rozumějí jim.

BAHALKontakt

BAHAL ČR a.s.
Na Výsluní 201 / 13
100 00 Praha 10
tel.: 281 920 218
email: obchod@domybahal.cz
web: www.domybahal.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem