Soutěž HELUZ DŮM ROKU 2022 pořádaná společností HELUZ má své vítěze. Ze všech registrací odborná porota vybrala 10 finalistů, pro které jste mohli hlasovat na facebookovém profilu.

V kategorii NÁŠ BUDOUCÍ DŮM Z CIHEL vyhráli manželé Zhořovi, kteří opravují statek, na kterém jejich rodina hospodaří už po generace. Podívejte se na jejich soutěžní video:

Jejich záměr si získal srdce veřejnosti a s největším počtem hlasů tak vyhráli voucher na odběr cihel HELUZ v hodnotě 400.000,-Kč. Zhořovi si pro svůj domov vybrali ucelený zdící systém HELUZ a to konkrétně HELUZ Family 44, které není třeba dále zateplovat, dále pak HELUZ Family 2in1 38 a akustické cihly HELUZ AKU. Z kompletního systému nechybí ani překlady. Zhořovi tak získávají smysluplný celek, který jim zjednoduší práci, ale i trvanlivou a odolnou obálku jejich domu.

Jak předání voucheru probíhalo a co na to Zhořovi? Vše jsme natočili. 

Letos jste se nestihli přihlásit? Stavba ještě nebyla hotová či plánujete stavět, až v následujícím roce a hodil by se vám voucher na odběr cihel? Sledujte facebookový profil HELUZ Česko, nebo na sebe zanechte kontakt ZDE, a vše se včas dozvíte.

Zdroj: HELUZ
Foto: Jiří Hloušek

logo MessengerPoslat Messengerem