Panely ECOSUN G s potiskem na přání jsou společně s panely GR esteticky ojedinělé výrobky, spojující úsporné infračervené vytápění s čistým designem skla.

Panely Ecosun G s potiskemTrvale rostoucí zájem zákazníků o sálavé topné panely ECOSUN vedl k rozšíření nabídky o nový výrobek – skleněný panel ECOSUN G s potiskem. Nejde o "nový výrobek" v plném významu tohoto označení, ale spíše o inovaci stávajících skleněných panelů ECOSUN G. Doposud byly tyto panely nabízeny v černém, bílém, nebo zrcadlovém provedení, nově je lze opatřit také vysoce kvalitním barevným potiskem, který infračervené topné panely změní v ojedinělý a nepřehlédnutelný doplněk interiéru.

Panely Ecosun G s potiskemPotisk je prováděn vysoce kvalitním digitálním tiskem přímo na vnitřní povrch skleněné čelní desky panelu. Díky tomu je potisk chráněn před mechanickým poškozením. Kromě různých motivů lze zvolit i barvu obvodového rámečku – eloxovaný hliník ve stříbrné nebo černé barvě (vždy mat). Panely ECOSUN G jsou dostupné s potiskem dle nabídky výrobce nebo i s vlastním motivem zákazníka. V případě výběru jednoho z motivů FENIX (libovolného) je cena panelu o výkonu 300 W 7.039 Kč, 600 W panel s motivem od firmy FENIX stojí 9.391 Kč. Panel 300 W s individuálním potiskem od zákazníka stojí 7.391 Kč, cena 600 W panelu s vlastním potiskem je 9.860 Kč (všechny ceny jsou vč. DPH). Dodací lhůta je cca 4 týdny.

Panely Ecosun G s potiskemPanely jsou opatřeny karosáží s tepelnou izolací, zamezující únikům tepla do konstrukce za topným panelem. Kromě omezovacího termostatu jsou také vybaveny univerzálními úchyty, umožňující montáž do vodorovné i svislé polohy. Panel se tak stává velmi univerzálním výrobkem, nabízejícím uplatnění v nejrůznějších aplikacích dle požadavků zákazníka. Skleněné panely ECOSUN G (bez potisku i s potiskem) jsou určeny především pro vytápění interiérů, ve kterých plní nejen funkci topidla, ale stávají se také významným designovým prvkem. Ideální jsou také jako vytápění pro nízkoenergetické domy (NED), ve kterých minimalizují již tak nízké náklady na vytápění.

Informace o dalších sálavých panelech a jiných elektrických topných systémem od společnosti FENIX Jeseník najdete na www.fenixgroup.cz.

(komerční prezentace) 

logo MessengerPoslat Messengerem