Sdělení obsažené v titulku článku je sloganem, jímž se řídí počínání společnosti SMART-VAC. Ta na českém trhu zastupuje mimo jiné věhlasnou značku Electrolux.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Centrální vysavače Electrolux stojí o kategorii výše, než obdobná produkce jiných výrobců. Vykazují nejsilnější výkony, nejvyšší spolehlivost a nejuniverzálnější možnosti použití. Electrolux je globálně chápaný pojem!

Společnost SMART-VAC zase dlouhodobě prokazuje všechny schopnosti být v českých podmínkách pro tohoto obecně respektovaného giganta důstojným reprezentantem. Když společnost SMART-VAC svoje klienty vyzývá k ještě kvalitnějšímu životnímu stylu, nabízí jim zároveň pestrou škálu výrobků přibližujících tento cíl. Sortiment sahá například od pergol nové generace, přes klimatizace, až k jednotkám řízeného větrání budov. Ovšem centrální vysavače Electrolux, určené pro rodinné a bytové domy, ale také pro komerční, společenské a průmyslové objekty, mají stále klíčovou roli.

Pojem Electrolux znamená v segmentu centrálních vysávacích systémů jednoznačně synonymum nejvyšší jakosti a záruk. Lze to ilustrovat mnoha příklady, my se zastavme u skutečnosti, že modelová řada Oxygen se před několika lety stala ve světovém měřítku nejlepším produktem roku. Nejen absolutně, ale také v kategoriích kvalita, design, funkčnost a jednoduchost obsluhy. Výrobce jako lídr trhu neustále posouvá výš nejžádanější kvalitativní parametry svých systémů centrálního vysávání. Svoji vedoucí roli podtrhuje důsledným dlouhodobým cílením na inovaci a potřeby zákazníků. Stručný komentář k tomu poskytuje jednatel společnosti SMART-VAC ing. Lubomír Čermák: „Jestliže ještě nedávno bývalo jedinou ambicí centrálního vysavače dostat elegantním způsobem ven z domu nečistoty, dnes se od tohoto zařízení žádá mnohem víc. Mimořádná výkonnost, totální spolehlivost, minimální hlučnost, samozřejmá bezpečnost… A hlavně se čím dál víc v souvislostech s centrálními vysávacími systémy oceňuje také vysoká schopnost odstraňovat z interiéru všechny alergeny a obyvatelům budov tak vytvářet mnohem zdravější prostředí. Tuhle přednost však mají klinicky potvrzenou jen systémy právě se značkou Electrolux.“ 

Na centrálních vysavačích prodávaných společností SMART-VAC uživatelé oceňují mimo jiné značný sací výkon, osvědčenou konstrukci a garantovaný servis. Všechny částice, i ty nejmenší mikroskopické, jsou spolehlivě vyváděné mimo obytné prostředí. Výrazně se tak snižuje prašnost v domácnosti, vzduch zůstává čistší a vysávání se stává pohodlnější (Zdroj: BEAM)

Obecně a zjednodušeně i tady v posuzování kvality platí, že to, co je nejdůležitější, musí být i nejlepší. A tak se zastavme u klíčových funkcí systému. Začněme u filtrace.

Lubomír Čermák: „Nabízíme výjimečnou technologii Inverted. Jedná se o aplikaci principu velkoplošného bezúdržbového samočistícího vertikálně pohyblivého filtru, který dokáže nečistoty zachytit, oddělit podle velikosti, velké odhodit do prachového kanystru a malé propustit do filtračního vaku. Tam se zachytí a po vypnutí vysavače samočinně padají do prachového kanystru. Právě tato kombinace všech operací dělá Inverted systém doslova nepřekonatelným. Materiál filtru je vyroben z tkaniny Gore, což dále zvyšuje účinnost separace nečistot až na hodnoty 98% všech vysátých nečistot, až do velikosti 0,3 mikronu!“

Další zcela klíčové prvky každého centrálního vysavače – motory. Bez nadsázky srdce každého centrálního vysavače, v případě značky Electrolux je agregát opět o krok vpřed před konkurencí. Delší životnost, vysoký výkon a chytrý design, to všechno charakterizuje HE motory. Technologie HE motoru využívá vyspělé moderní materiály, konstrukce vedoucí především k absorbování hluku. A převratně nové uložení ložisek výrazně snižuje celkovou hlučnost motoru. Nižší hmotnost rotujících částí pak činí tyto motory kompaktnější a hlavně účinnější.

„Cílem byl ještě vyšší výkon při zachování kompaktní velikosti,“ říká Lubomír Čermák. „Průtoková technologie převádí více elektrického příkonu do výkonu vysávání, tedy i do výsledné čistící síly. Tím je zajištěna hlavní výhoda – vysoký výkon. Ale to není všechno. Motory jsou navrženy na delší životnost oproti běžným konkurenčním výrobkům! Navíc jsou zajištěny dlouhou záruční garancí.“

Za více než šest desetiletí existence centrálního vysavače je právě zásluhou lídra globálního trhu pole působnosti tohoto původně jen pomocníka v úklidu domácnosti, nesmírně široké. Sahá od zařízení s brilantními výsledky při úklidu nejrůznějších prostorů, až k uznávanému prostředku pomáhajícímu chránit lidské zdraví. Electrolux tohle všechno zvládá s vysokou mírou spolehlivosti a směrem k zákazníkům velmi vstřícně. A své zástupce v jednotlivých zemích tedy vybírá hlavně podle těchto kritérií. Což je pro pražskou společnost SMART-VAC vlastně oceněním už samo o sobě.

Více informací na Smartvac.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem