Pro největší počet zákazníků je při výběru střešní krytiny důležitá vysoká životnost krytiny. Nová střecha je finančně významná investice a majitelé rodinných domů u betonových střešních tašek Terran oceňují, že bez problémů vydrží 80 -100 let a že při jejím nákupu dostanou 50letou záruku, která se váže na přesnost rozměrů a vodotěsnost. Garantována je také mrazuvzdornost tašek Terran

Za vysokou životností nezaostává v preferencích zákazníků ani atribut dobré pevnosti a odolnosti. Krytina musí zvládnout vrtochy a extrémy počasí, výjimkou dnes nejsou silné bouřky, srážky a vítr. Střecha by měla dobře odolat i sněhu a chemickým složkám v ovzduší. I v tomto ohledu, stejně jako u nabídky barev a stylů, patří tašky Terran mezi premianty.

Výběr u tašek Terran je v současnosti obrovský - můžeme volit mezi různými barevnými odstíny, tvary či styly krytiny. Jen pro malou část veřejnosti je při výběru krytiny důležitá nízká cena, ale to vzhledem k výše uvedeným prioritám vysoké životnosti a odolnosti nepřekvapí.

Vše podstatné o střešních taškách Terran najdete na www.terran.cz.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem