Podlaha je po střeše nejzatěžovanější plochou stavby. Z tohoto důvodu je potřeba klást velký důraz na její kvalitní provedení a následnou povrchovou úpravu. Jedním z nejekonomičtějších způsobů povrchové úpravy je nátěr.

Na současném trhu najdete různé typy nátěrových hmot pro ochranu betonových podlah. Všechny mají v podstatě stejný postup nanášení: penetrace a dva až tři nátěry neředěnou barvou. Společnost AUSTIS a.s. uvedla na trh novinku, která se v betonovém podkladu kotví nejen mechanicky, ale váže se i chemicky, což přináší obrovskou výhodu zejména při aplikaci na kletované povrchy.

ETERNAL lak na beton je jednosložkový výrobek, který se díky jedinečnému složení svými vlastnostmi blíží ke složitě aplikovatelným dvousložkovým nátěrům. Je vhodný pro nátěry veškerých betonových a minerálních podkladů s vysokou zátěží, rovněž pro betonové podlahy v moderních a exkluzivních interiérech a kancelářích. Díky své odolnosti vodě a saponátům se skvěle hodí pro nátěry ploch industriálních koupelen, sprchových koutů a částí kuchyní.

ETERNAL lak na beton se vyznačuje mimořádně nízkou spotřebou při vysoké účinnosti, chemickou a tepelnou odolností a snadnou aplikovatelností, kterou zvládne opravdu každý. Po zaschnutí vytváří vysoce lesklý povrch s vynikajícími protiskluznými vlastnostmi.

ETERNAL lak na beton se vyrábí jako transparentní lak nebo v kryvé variantě odstínu betonové šedi RAL 7038.

Bližší informace o výrobku ETERNAL lak na beton najdete na www.barvy-eternal.cz.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem