Sádrokartonové desky Activ´Air obsahují unikátní technologii, která ničí formaldehyd v interiérech. Formaldehyd patří mezi znečišťujícími látky, které se vyskytují všude kolem nás, a způsobují řadu zdravotních problémů.

Pro orientační změření koncentrací formaldehydu slouží tester Dräger v hodnotě 590 Kč, o který můžete nyní soutěžit.Abyste mohli problém s formaldehydem účinně řešit, měli byste zjistit, nakolik je vzduch u vás doma znečištěn. Pro orientační změření koncentrací formaldehydu slouží tester Dräger v hodnotě 590 Kč, o který můžete nyní soutěžit.

Pokud se formaldehydu chcete zbavit jednou provždy, využijte pro rekonstrukci nebo novostavbu stavební desky Activ´Air.Pokud se formaldehydu chcete zbavit jednou provždy, využijte pro rekonstrukci nebo novostavbu stavební desky Activ´Air. Nyní se slevou 25%. Stáhněte si slevový kupon na těchto stránkách.

Vyhrát tedy může každý. Každá desátá správná odpověď získá tester formaldehydu Dräger. A každý, kdo si stáhne slevový kupon, může uplatnit slevu 25% na sádrokartonové desky RB(A) Activ´Air. Kupon lze uplatnit v jakýchkoliv stavebninách, které tento sortiment vedou. Seznam prodejních míst naleznete na www.deska-activair.cz.

Přihlaste se do soutěže zde: www.deska-activair.cz.

Více o technologii Activ´Air a o problematice formaldehydu naleznete na www.deska-activair.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem