Staňte se svým vlastním designérem. Navrhněte si ideální design svého domova sami a zcela bez pomoci architekta nebo si vytvořte model, který mu jednoduše předložíte jako zrcadlo svých představ. Vizualizujte si představu o svém ideálním domově a dejte mu kontury pomocí dostupných softwarů.

Máte představu o tom, jak by měl vypadat váš vysněný domov? Měl by mu dominovat venkovský, skandinávský, nebo industriální styl? Představujete si točité schodiště a terasu s úžasnou prostornou verandou, nebo toužíte po něčem skromnějším? Ať jsou vaše představy jakékoli, program na navrhování interiéru vám pomůže vizualizovat obraz o vysněném bydlení do nejmenšího detailu. Dokonce si můžete interiér zařídit nábytkem z dostupného katalogu produktů.

Aplikace schopné konkurovat designérům

Software na navrhování interiéru pomáhá nejen běžným uživatelům, ale také profesionálům v oblasti interiérového designu. Prostřednictvím aplikace lze vytvořit vizuální rozložení místností, plán k přestavbě, doplnit nábytek či ostatní příslušenství. Systém navíc poskytuje realistický pohled na interiér, jakýkoli prostor zobrazuje i ve 3D rozhraní.

Existuje několik dostupných aplikací v různých cenových úrovních i bezplatné varianty, které si můžete nainstalovat. Prostřednictvím nich si vytvoříte návrh interiéru, podle kterého můžete postupovat při vytváření nebo přestavbě příbytku. Aplikace mnohdy zacházejí do nejmenších detailů, aby byly schopny poskytnout co nejrealističtější pohled na interiér.

Na našem prémiovém webu mujdumkrokzakrokem.cz jsme vybrali pět nejlepších aplikací, které vám umožní navrhovat rychle a se skvělými výsledky, přičemž jsme brali ohled na to, aby byly dostatečně zajímavé a přizpůsobené běžnému uživateli.

Celý článek s výběrem 5 nejlepších programů pro návrh interiéru si přečtěte zde

 

Kvalitní program Sweet Home 3D je dostupný zcela bezplatně (SWEETHOME3D.com)

-red-

logo MessengerPoslat Messengerem