Kromě statických tzv. UVC germicidních svítidel a zářivkových trubic, které působením hlubokého ultrafialového záření dokáží spolehlivě dezinfikovat veškeré vnitřní prostředí a chránit jej před bakteriemi, plísněmi a viry včetně Covid-19, existují i mnohem univerzálnější a flexibilnější pomocníci. Ne všude se totiž lze spoléhat na to, že zaměstnavatel nebo pronajímatel své provozy vybaví germicidními svítidly. V tu chvíli přichází na řadu přenosná zařízení, která si můžeme nosit stále s sebou a chránit se jak v kanceláři zaměstnavatele, tak v autě nebo třeba v domácím prostředí.

Pro dokonale čistý vzduch, ať jste kdekoliv

LEDVANCE UVC LED HEPA AIR PURIFIER USBPřenosný UVC čistič vzduchu (UVC LED HEPA AIR PURIFIER USB – LEDVANCE) s HEPA filtrem nabízí vysoce účinnou ochranu před viry a bakteriemi. UVC LED světlo eliminuje až 99,9 % virů a bakterií včetně SARS-CoV-2/Covid-19, čímž snižuje riziko nákazy na minimum. Rovněž zbavuje vzduch zápachu, pylu, cigaretového kouře a mikroprachu na úrovni suspendovaných částic o velikosti aerodynamického průměru PM2,5 (2,5µm). Neobsahuje žádné chemikálie, rtuť nebo těžké kovy, je proto vhodný i do dětských pokojů a mohou jej používat i těhotné ženy a alergici. Praktická velikost, nízká hmotnost a napájení skrz USB port umožňuje zařízení přenášet a mít ho vždy u sebe. Ať jste právě v kanceláři, v autě nebo doma v ložnici.

Dezinfekce probíhá ve třech základních úrovních. HEPA filtr H13 zabraňuje průchodu aerosolových částic, které mohou obsahovat viry a bakterie. Samotný filtr je neustále ozařován UVC zářením pomocí technologie VIOLEDS LED. Stejnou technologií je pak dále dezinfikován i samotný již profiltrovaný vzduch.

Výhodou je tichý provoz s hodnotou hladiny intenzity zvuku 38 dB. Dále, že UVC záření není vyzařováno vně zařízení. Čističku tak lze bezpečně používat kontinuálně i v přítomnosti osob nebo domácích zvířat. Její vzduchový výkon je 8 m3/h a umožňuje nastavení ve třech úrovních rychlosti čištění vzduchu (nízká, střední, vysoká). Provozní životnost čističe vzduchu dosahuje hodnoty 20 000 hodin a životnost HEPA filtru pro účinnou dezinfekci je 6 měsíců.

LEDVANCE UVC LED HEPA AIR PURIFIER USB

Pro dezinfekci všeho drobného

LEDVANCE UVC LED DEZINFEKČNÍ BOXRovněž UVC LED DEZINFEKČNÍ BOX patří do skupiny zařízení, které pomáhají účinně snižovat riziko nákazy různými virovými a bakteriálními onemocněními včetně Covid-19. Spolehlivou nechemickou dezinfekci pomocí technologie LED UVC nabízí přenosné zařízení určené k dezinfekci často využívaných drobných předmětů jako jsou klíče, mobilní telefony, roušky, peněženky, ovladače, prsteny, řetízky, psací potřeby apod. Box lze používat i samostatně bez napájecího kabelu, díky kvalitní vestavěné USB dobíjecí baterii. Ochrana před zdraví škodlivým UVC zářením je zajištěna mechanismem automatického vypnutí při otevření boxu. Pouzdro boxu je odolné, neklouzavé a omyvatelné.

Dezinfekční box nabízí dva režimy dezinfekce – pro hladké nebo drsné povrchy. První je 6minutová dezinfekce, kterou lze na plně nabitou baterii spustit cca 50krát. Delší 9minutovou dezinfekci lze na jedno nabití spustit až 33krát.

LEDVANCE UVC LED DEZINFEKČNÍ BOX

www.ledvance.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem