Existuje mnoho možností jak realizovat potřebnou rekonstrukci kuchyně, koupelny nebo třeba hospodářského stavení. Pokud se vám v hlavě automaticky vybaví ta nejčastější cesta, kterou je vyčerpání stavebního spoření, půjčka na rekonstrukci či americká hypotéka, myslíte sice správně, ale je tu i mnohem levnější možnost, jak získat rekonstrukci v hodnotě čtvrt milionu korun. Stačí totiž opravdu málo! Ke každému nákupu předložit iBOD kartu na více než 2000 obchodních místech, načíst si tak ibody za každý nákup a ještě mít možnost vyhrát.

iBODChopte se své iBOD karty s aktivovaným automatickým sběrem ibodů od České spořitelny a v období mezi 1. a 31. květnem 2015 s ní uskutečněte alespoň jeden nákup u partnerů iBODU po celé České republice.

Vyfoťte nám prostor, který byste chtěli rekonstruovat, modernizovat, přestavovat nebo opravit. Může to být úplně cokoli, třeba dětský pokoj, kuchyň, koupelna, garáž či zahrada.

Výslednou fotografii vložte jako přílohu do e-mailové zprávy a zašlete nám ji na adresu soutez@ibod.cz. Do předmětu zprávy nezapomeňte opsat číslo své iBOD karty. Do zprávy nám navíc připište své jméno, adresu bydliště a telefonní kontakt.

Prvních padesát odesílatelů, kteří splní výše uvedené podmínky, získá Windows tablet AllView zcela ZDARMA! A k tomu, aby byla vaše i hlavní výhra 250 000 Kč na rekonstrukci, stačí být nejaktivnějším uživatelem, který v průběhu měsíce května 2015 realizuje se svou iBOD kartou v součtu nejvíce nákupů.

Kontakt

www.ibod.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem