Nové nástěnné italské dřevěné mozaiky, nádobí jednoduchých tvarů, které se inspirovaly v přírodě či asijská inspirace ve světě gastronomie a módy. To jsou další z našich tipů a trendú pro váš interiér.

Tipy a trendy pro vaši domácnostDřevěné mozaiky

Nové nástěnné italské dřevěné mozaiky Mosaici d´Asolo s plastickým 3D efektem vytvářejí unikátní dekoraci na zeď, která uspokojí i ty nejnáročnější z vás. Vyrábějí se v tabulích o rozměru 30 × 30 cm, jednotlivé dílky mají rozměry 50 × 50 mm a tloušťku 8, 12 a 14 mm. Nosnou vrstvu tvoří HPL deska, slepená polyuretanovým lepidlem s povrchovou částí z masivního dřeva. Dubové dřevo, teak či wengé s kartáčovaným povrchem dodají interiéru zcela jedinečný a autentický přírodní vzhled. V České republice si můžete tyto exkluzivní obklady objednat v prodejnách Kratochvíl Parket Profi.

Na stole není nad PorcelánNa stole není nad porcelán

Villeroy & Boch, přední evropský výrobce porcelánového nádobí, osvěží vaši slavnostní i každodenní tabuli novou sérií Artesano original. Nádobí jednoduchých tvarů, které se inspirovaly v přírodě, umožní vyniknout přirozené barvě a úpravě každého pokrmu. Navíc je praktické – dá se mýt v myčce a používat v mikrovlnné troubě a dlouho vydrží bělostně krásné a hladké.

Svátek smyslůSvátek smyslů

Asijská inspirace stále více proniká nejen do světa gastronomie a módy, ale i interiérového designu. Marek Poddaný navrhl ve spolupráci s vietnamskou návrhářkou Mimi novou pohovku Senso by Mimi, která se vyznačuje velkou praktičností, variabilitou, kvalitními materiály a působivým potahem s asijskými barvami a dekory. Ze základních skladebných prvků můžete vytvořit konfiguraci podle vlastních potřeb. Vyrábí se ve dvou barevných kombinacích: harmonický model v odstínu zrajících oliv s okrovou a tyrkysovými pávy a jako protipól kombinace červenofialové s černou a květinovými vzory, zosobnění dynamiky a vášně. Vyrábí Polstrin.

text: Jitka Pálková, foto: archiv

logo MessengerPoslat Messengerem