Jestli vás už omrzel pronájem a chcete se porozhlédnout po vlastním bytě, není lepší místo kde začít, než na výstavě Bydlení, nové projekty 2014. Výstava se spolu s dalšími legendárními veletrhy FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR FURNITURE, FOR OFFICE a FOR GREENERY uskuteční mezi 20. a 23. březnem letošního roku na výstavišti v Letňanech.

Všechny trendy v bydlení pod jednou střechou

Půjde o jubilejní 20. ročník a vedle specializace na nové byty v Praze a jiných regionech, se dozvíte vše i o aktuálních trendech ve víkendovém bydlení nebo o vývoji na poli inteligentních domácností. A co tedy bude v novém roce opravdu „in“?

Realcity, výstava BydleníRok 2014 bude ve znamení prostornosti, vzdušnosti a volnosti, a to se promítne i do nových developerských projektů. Dále bude pokračovat trend velkoformátových oken a rozsáhlého centrálního prostoru s kuchyní a obývacím pokojem v jednom. V interiérech bude čím dál více dominovat bílá a světlé tóny béžové, kokosové či šedomodré. Tyto barvy se promítnou i do barevných provedení kuchyňských linek.

Touhu pro volnosti a sofistikovaných materiálech mezi zájemci o nové bydlení potvrzuje i nárůst poptávky po luxusních nemovitostech v Praze s rozsáhlými terasami a okouzlujícími výhledy. Prvotřídní zpracování a nadstandardní prvky v základní ceně nového bytu pak přesvědčí i váhající zájemce o byty střední kategorie.

Realcity, výstava BydleníSpolečné všem novým bytům a domům pak bude v příštích letech snaha o zakomponování a využití nových technologií v bydlení. Inteligentní osvětlení, vytápění nebo vzájemná komunikace elektroniky v domě se postupně začnou stávat běžnou realitou.

Více novinek a trendů z oblasti realit najdete v magazínu Realcity

Pokud se veletrhu osobně zúčastnit nemůžete, máte štěstí, že hlavním mediálním partnerem výstavy je REALCITY. Na stránkách webového magazínu vám přinese report z celé akce a články o tom nejlepším, co bylo na veletrhu k vidění. Na realcity.cz zároveň zájemci o nové bydlení naleznou spoustu užitečných tipů, které se při výběru nového bydlení budou hodit, a přehled vhodných nemovitostí na prodej.

Realcity pro čtenáře svého magazínu uspořádalo soutěž o volné lístky. Více v rubrice soutěže na magazin.realcity.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem