Stavíte dům? Nenechte si ujít současný akční balíček ProDům. Tato svěží jarní nabídka novinka rozvířila jinak poklidné vody stavebního odvětví. Komu je nabídka určena? Zákazníkům, kteří rádi kupují prověřenou kvalitu za dobrou cenu a upřednostňují kvalitní prodejní servis.

 Většina stavebníků určitě uslyší na atraktivní podobu unikátních slev nabízených v akci ProDům. Lákavé investiční úspory by ale neměly zastínit důležitější moment: V právě probíhající společné kampani k sobě cestu nalezli čtyři špičkoví výrobci materiálů, nutných pro stavbu rodinného domu. Za akční cenu můžete jedním šmahem nakoupit špičkové zdivo značky Ytong, kvalitní střešní krytinu Bramac, dlažbu a zdící prvky značky Presbeton a zateplovací systém a řešení pro interiér společnosti Weber. Pátým partnerem akce jsou stavebniny PRO-DOMA, v jejichž nejširší síti 66ti prodejen v České republice zákazníci slevy uplatní. Celkově to znamená, že výhodnější nabídku na trhu nenajdete.

Jaké výhody balíček přináší?

Stavba rodinného domu je vyčerpávající záležitost. Poptávání rozpočtů od různých dodavatelů a subdodavatelů stavby je určitě jednou z nejnamáhavějších fází dlouhého stavebního procesu. Výhodou balíčku ProDům je spojení více prémiových značek pod jednou pomyslnou střechou. To znamená, že jednotlivé dodavatele není zapotřebí poptávat odděleně.

Akce ProDům: Nejlepší nabídka pro dům je tady

Obrovskou výhodou je také zhotovení nabídky přímo od prověřeného výrobce. Ten vám jednak garantuje špičkovou kvalitu svých výrobků, jednak nejnižší cenu. Během procesu máte navíc možnost se zástupci výrobce konzultovat vše potřebné: ujasníte si, zda vybíráte správnou produktovou řadu, zda kalkulaci rozumíte, kde lze případně ušetřit nebo si například můžete nechat doporučit partnerské firmy, které s materiálem umí pracovat. Obchodní zástupci všech zúčastněných firem vám nabídku na dům doslova vypiplají na míru. Ušetříte tedy spoustu času, protože nemusíte nabídky poptávat sami na mnoha místech.

Jak na to?

Stačí se od 1. 5. do 15. 6. registrovat na stránkách www.pro-dum.eu. Každý z registrovaných zákazníků získá unikátní kód. Do 24 hodin bude kontaktován operátorem, seznámen s následujícím průběhem poptávky a požádán o projektovou dokumentaci. Na jejím základě bude všem zákazníkům bezplatně vyhotovena a předána kalkulace na jednotlivé stavební materiály. Výslednou cenovou nabídku zákazník doladí s obchodním zástupcem stavebnin PRO-DOMA, které jsou hlavním dodavatelem stavby a logistickým partnerem zákazníka. A protože stavebniny PRO-DOMA disponují nejširší pobočkovou sítí u nás, celý proces dodávky materiálů na stavbu se tedy stane jednodušší a šitý na míru vašim potřebám na stavbě. Nabídka Pro Dům tedy dává dokonalý smysl - můžete získat za nejvýhodnějších podmínek dům a k tomu speciální servis.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem