Vchodové dveře jsou vstupní branou do domu, proto by měly mít reprezentativní design, ale musí být také kvalitní a bezpečné. Profilový systém Elegant, který se vyrábí ve dvou variantách – se standardní ocelovou výztuží nebo s využitím technologie ThermoFibra, tyto požadavky bez problémů splňuje.

Nový systém vchodových dveří Elegant ThermoFibra Infinity 76 X je jediným systémem s integrovanou technologií dlouhých skelných vláken bez ocelové výztuže. Kombinace technologie ThermoFibra s výztuží Forthex v rámu vede k podstatnému zlepšení hodnoty součinitele prostupu tepla na Uf = 0,97 W/m2K.

Dveře se vyznačují štíhlým a moderním provedením, lze v nich použít výplň až do tloušťky 67 mm. Navíc je hmotnost těchto dveří v porovnání s vchodovými dveřmi Elegant s ocelovou výztuží o 39 % nižší. Vynechání výztužné komory umožňuje zlepšení tuhosti profilu a stability. Pro dveře je k dispozici bezbariérový práh s minimální výškou (20 mm) pro plynulý vstup do domu.

S oběma typy vchodových dveří Elegant (s ocelovou výztuží i bez) lze realizovat prvky až do velikosti 2,5 m. Více se dočtete na elegant.deceuninck.com/cs.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem