Žádný návštěvník veletrhu Střechy Praha v pražských Letňanech by neměl minout stánek finského výrobce ocelových střech Ruukki. Ať už budou návštěvníci hledat jen inspiraci nebo konkrétní střechu pro svůj dům, ve stánku Ruukki najdou obojí.

Vedle širokého výběru kvalitních finských ocelových střech, tam na ně navíc čekají veletržní slevy a soutěž o novou střechu zdarma. Veletrh Střechy Praha 2014 proběhne ve dnech 23. 1. – 25. 1. 2014 v Praze na výstavišti PVA Letňany. Na veletrhu se představí široké množství produktů a firem z oblasti střešních krytin a „roofingu“, konstrukčních systémů, obvodových plášťů a stavebnictví vůbec. Souběžně na výstavišti probíhají i veletrhy Solar Praha a Řemeslo Praha.

V rámci veletrhu mohou návštěvníci získat nejoblíbenější střešní krytiny Ruukki s významnou slevou. Na stánku Ruukki si stačí vyzvednou veletržní leták potvrzující garantovanou veletržní slevu a objednat krytinu u kteréhokoliv z partnerů do 31. 3. 2014. Stánek Ruukki má číslo 318 a umístěn bude v hale číslo 3.

Stručná pravidla soutěže o střechu zdarma

Každý, kdo na stánku zanechá do soboty 25. 1. do 16:00 vyplněný anketní formulář, může vyhrát střešní krytinu a okapový systém z nabídky společnosti Ruukki CZ s.r.o. v celkové hodnotě 50 000,- Kč (podle aktuálního ceníku Ruukki, včetně DPH). Výsledky soutěže naleznete na www.ruukkistrechy.cz nejpozději 31. 3. 2014.

Ocelová střecha Ruukki Finnera, červená

10 důvodů pro střechu Ruukki

1. Kvalitní finská ocel, nejdelší záruka na trhu.

2. Tloušťka plechu 0,5mm, tři druhy povrchové úpravy podle volby zákazníka.

3. Až 50 let záruka proti prorezivění (dle typu povrchové úpravy).

4. Až 20 let záruka na estetický vzhled (dle typu povrchové úpravy).

5. Vysoká odolnost vůči sněhu a ledu.

6. Vhodné i pro střechy s nízkým sklonem.

7. Certifikované realizační firmy pro poradenství a pokládku.

8. Rychlá doprava na místo vaší stavby.

9. Široká škála barev, okapový systém v barvě krytiny.

10. Cenová nabídka a poradenství zdarma.

RuukkiKontakt
www.ruukki.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem