Vyhrajte cihly na stavbu, nebo finanční obnos za hotový dům z cihel HELUZ. Nová soutěž prověří vaši kreativitu a správný úsudek při volbě materiálu pro váš domov, přihlásit se můžete na www.heluz.cz/akce-dum-roku. 

Soutěž firmy HELUZ cihlářský průmysl probíhá ve dvou kategoriích. První s názvem „Náš budoucí dům z cihel HELUZ“ je určena pro budoucí stavitele a nabízí příležitost vyhrát voucher na cihly na stavbu rodinného domu v hodnotě až 400 tisíc korun. Druhá část nazvaná „Postavili jsme dům z cihel HELUZ“ je naopak příležitostí pro ty, kteří už správnou volbu učinili – investor za ni může získat finanční odměnu až 50 tisíc korun a autor vítězné realizace pak dostane pro sebe a prezentaci vítězného díla mediální prostor v hodnotě padesáti tisíc v online magazínu archSPACE.

Cihla je tradiční stavební materiál, u kterého dnešní stavitelé stále více oceňují ekologičnost, dostupnost, rychlost výstavby, kvalitu výsledné stavby a uživatelský komfort. Cihelný systém HELUZ nabízí kompletní řešení, jednoduchou skládačku pro dospělé. Zákazník má navíc záruky, že jsou jednotlivé prvky ze stejného materiálu, jsou kombinovatelné a jejich technické parametry se doplňují tak, aby výsledné řešení bylo z hlediska celé stavby optimální. Kompletní systém doplňuje nová tekutá malta HELUZ SIDI, z výroby již připravená k okamžitému použití. Na stavbě není zapotřebí voda, elektřina ani drahé pomůcky a malta se aplikuje válečkem podobným tomu malířskému. HELUZ SIDI je reakcí výrobce na úbytek pracovních sil i požadavek stavbu zjednodušit a výrazně zrychlit.

Stavět s cihlou se jeví jako nejlepší řešení i dnes, kdy je množství stavebních materiálů téměř nedostupných – jak cenově, tak v čase. Cihel je totiž naštěstí dostatek, stále za rozumné ceny a v rozumných dodacích termínech. 

Rodinný dům v Táboře (foto: Tomáš Dittrich)

Jednoduchost stavění z cihel HELUZ inspirovala i soutěžní podmínky. Pokud chcete vyhrát voucher na cihly na budoucí stavbu, vytvořte model svého vysněného domu, v podstatě z čehokoliv, klidně z kostek dětské stavebnice nebo papíru a natočte jej na krátké video. Nebojte se poradit s dětmi, ve stavebnicích se vyznají nejlíp a hraje se i o jejich budoucí domov.  

Účastníci druhé soutěžní kategorie už mají hlavní práci za sebou. Správně si vybrali stavební materiál a dnes už si užívají bydlení ve svém domě z cihel HELUZ. K přihlášení do soutěže jim stačí zaslat pár reprezentativních fotek své rezidence a projekt. 

Stejně jako v prvním případě pak odborná porota vybere 10 finalistů, mezi nimiž následně na Facebooku společnosti HELUZ veřejnost vybere ty nejlepší. 

Soutěže HELUZ Dům roku 2021 se můžete zúčastnit do 7. listopadu 2021. Více informací a přihlášku najdete na www.heluz.cz/akce-dum-roku.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem