Kompletní cihelný systém včetně dvou novinek, které už mají za sebou úspěšný křest letošní stavební sezonou, bude společnost HELUZ prezentovat na zářijovém veletrhu FOR ARCH.

Obě novinky, tekutá malta HELUZ SIDI i PŘEKLAD HELUZ FAMILY 3in1 nosný, již přispěly k zrychlení a zjednodušení desítek staveb.

„Tekutá malta HELUZ SIDI je velice úspěšná a vydobyla si své místo na trhu. Spousta firem si již vyzkoušela vyzdít z ní rodinný nebo bytový dům a všichni jsou nadšení jednoduchostí aplikace a výrazným zrychlením stavby. Stejně tak stavebníci kvitují nový žaluziový a roletový překlad, který umožňuje namontovat všechny tři druhy venkovní stínicí techniky. V jarních měsících se začal masivně používat a i ten splňuje naše očekávání,“ komentuje úspěšnost novinek ing. Jiří Weis, obchodní a marketingový ředitel společnosti HELUZ cihlářský průmysl. „Zaměřujeme se na zrychlení a zjednodušení stavby, proto jsme vyvinuli maltu HELUZ SIDI, proto vyrábíme doplňkové cihly pro řešení konstrukčních detailů a hlavně systémové prvky, které vytvářejí kompletní, na sebe navazující systém.“

PŘEKLAD HELUZ FAMILY 3in1 nosný (zdroj: HELUZ)

Klidné a bezpečné zázemí ve stánku společnosti HELUZ na veletrhu FOR ARCH v pražských Letňanech (hala 1, stánek č. 48) vytvoří mj. i zeď z akustických cihel HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená, protože akustická pohoda je kromě tepelných parametrů dalším požadavkem moderní výstavby. A cihla HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená je bezkonkurenční akustickou cihlou pro mezibytové příčky - s tloušťkou pouhých 21 cm dosahuje zvukově izolačních kvalit klasické třicítky.

Díky unikátní konstrukci cihelného bloku pro vnitřní zdivo – dvě tvarovky spojené minerální vlnou – je u cihly HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená dosaženo ekvivalentu chování dvojité konstrukce. Kromě výborné zvukové izolace (vzduchová neprůzvučnost Rw=57 dB) zároveň dochází k významné redukci přenosu konstrukčního hluku.

HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená - příčka (zdroj: HELUZ)

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem