Společnost Ptáček jako největší prodejce sortimentu voda, topení, plyn a koupelnového vybavení prezentuje i ucelenou nabídku sortimentu krbů, krbových a kachlových kamen a sporáků na tuhá paliva.

Na vzorkovnách přidružených k vybraným studiím koupelen mají zájemci možnost se s výrobky podrobně seznámit. Studia s průřezem širokého sortimentu usnadňují rychlou orientaci v nabídce.

Úzká spolupráce s předními výrobci v oboru umožňuje zákazníkům nabídnout produkty od nejznámějších světových i domácích výrobců.

Nový katalog krbů a kamen

Velkým pomocníkem při výběru správného krbu či kamen a kotlů vám může být nově vydaný katalog, ve kterém je velký výběr ze sortimentu našich i zahraničních renomovaných výrobců.

Katalog v přehledné formě usnadní orientaci v širokém sortimentu topidel na tuhá paliva a nabídne varianty a možnosti vytápění obytných a rekreačních objektů. Kompletní sortiment uvedených výrobců je společnost Ptáček schopna po objednání v krátké době dodat.

HAAS+SOHN FARUM krbová kamna o výkonu 4,9–14,9 kW s výměníkem, v provedení černá/Woodstone Prestige, prodávají krbová studia Ptáček nebo e-shop www.krby-kamna-ptacek.cz

E‑shop

Nejjednodušší možností pro nákup je webová stránka www.krby‑kamna‑ptacek.cz. Najdete zde nejen opravdu širokou nabídku kamen a krbů od všech výrobců, ale i rady a doporučení při výběru. A pokud ani to nepomůže, k dispozici jsou vám odborníci na telefonu. Protože správně zvolená kamna či krb se stanou nejen dominantou místnosti, ale díky úspoře za vytápění i investicí do budoucnosti.

Kontakt:
www.krby‑kamna‑ptacek.cz
Informační linka: 952 500 500

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem