Největší výrobce pálených cihel a keramické střešní krytiny Wienerberger zve všechny investory, partnery i odbornou veřejnost na svou výstavní expozici v PVA Praha Expo – Letňany. Novinky, zajímavosti, akční nabídky i poradenství, týkající se zdicího systému Porotherm, pálené střešní krytiny Tondach, fasádního řešení Terca a venkovních dlažeb Semmelrock a Penter budou připraveny na veletrhu FOR ARCH ve dnech 20.-24. 9. 2022.

Prohlédněte si integrované fotovoltaické moduly a další novinky

V naší expozici bude k vidění mnoho novinek, které jsme v posledních měsících vyvíjeli, abychom vám stále přinášeli nejmodernější řešení v oblasti výstavby rodinného domu. Přijďte se podívat na naše fotovoltaické moduly WeVolt X-Tile, které se integrují mezi střešní krytinu. Nebudou chybět ani novinky z produktového portfolia Porotherm, např. naše eso v rukávu – víceúčelová cihla Porotherm 20 T Profi / Profi Dryfix.

Poraďte se s našimi odborníky

Využijte jedinečné příležitosti potkat se s námi osobně na veletrhu a prohlédnout si výrobky přímo na místě. Naši odborníci vám představí řešení splňující standard NZEB II (domy s téměř nulou spotřebou energie), jednovrstvé zdivo Porotherm bez nutnosti dodatečného zateplení, moderní zateplovací systém střech Tondach iRoof a odborně vám poradí v oblasti stavění z keramických materiálů. Mimo jiné budeme mít nachystaný denní program ve formě zdicích ukázek.

Získejte speciální akční nabídky

Naši oblastní manažeři vám rádi představí naše speciální akční nabídky z produktového portfolia zdicího systému Porotherm a střešní krytiny Tondach, které jsme připravili pouze pro návštěvníky veletrhu FOR ARCH 2022. Mimo slev se můžete těšit na hodnotné dárky pro vaši stavbu a prodloužený termín garance ceny a dodání materiálu.

Navrhněte si dům za 5 minut

V expozici naleznete i Wienerberger konfigurátor domu, a to rovnou na dvou velkoplošných dotykových obrazovkách, které budou k dispozici pro každého návštěvníka. Nakonfigurujte si vysněný dům za 5 minut a získejte mimořádné slevy na stavební materiál.

Kde se setkáme

Náš stánek naleznete v hale 2, sektor A08.
Expozice je otevřena ve všední dny od 10:00 do 18:00 h, v sobotu od 10:00 do 17:00 h.
Adresa výstaviště: PVA EXPO Praha, Beranových 667, 199 00 Praha 9 – Letňany

Obchodní tým společnosti Wienerberger

logo MessengerPoslat Messengerem