Naše tradiční čtenářská soutěž o nejlepší český rodinný dům slaví čtvrtstoletí! V jubilejním ročníku budou soutěžit novostavby, které jsme uveřejnili v našem časopise a na našich webových stránkách v roce 2019. Titul DŮM ROKU 2020 získá ten, který obdrží nejvíce vašich hlasů. Můžete se těšit i na atraktivní novinku, speciální kategorii domů ze zahraničí. Účastníci SMS hlasování se zároveň stávají účastníky losování o 10 špičkových kávovarů Tassimo Happy.

Do soutěže jsou zařazeny novostavby realizované v České republice a na Slovensku. Stejně jako v uplynulých ročnících budete vybírat z široké škály rodinných domů nejrůznějších stylů, velikostí a stavebních technologií.

Jsou označeny soutěžními kódy D01 až D24 (domy do 250 m2 zastavěné plochy) a N01 až N18 (domy nad 250 m2 zastavěné plochy). Další kategorii tvoří domy realizované v zahraničí napříč všemi světadíly (soutěžní kódy Z01 až Z15). Poslední kategorie, katalogové domy a projekční kanceláře, je uspořádána podle stavebních technologií (soutěžní kódy K001 až K101).

Představení nominovaných domů:

▶  Domy do 250 m2  ◀

▶  Domy nad 250 m2  ◀

▶ Zahraniční domy  ◀

▶  Katalogové domy: Zděné konstrukce  ◀

▶  Katalogové domy: Masivní konstrukce  ◀

▶  Katalogové domy: Montované konstrukce  ◀

▶  Katalogové domy: Projekční kanceláře  ◀

Kromě vás čtenářů bude domy nezávisle hodnotit i odborná porota složená ze zástupců našeho vydavatelství a architektů. V rámci každé soutěžní kategorie bude vyhlášen vítěz, titul DŮM ROKU 2020 získá stavba z kategorie českých rodinných domů s nejvyšším počtem hlasů. Zvlášť budou uděleny ceny odborné poroty. 

Věříme, že pro vás bude hlasování a srovnání českých a zahraničních realizací, názorů čtenářů a odborníků zajímavou inspirací i zábavou a těšíme se na vaše hlasy!

Hlasujte pro DŮM ROKU 2020 prostřednictvím SMS a vyhrajte!

Jak na to?
Zvolte svůj tip v každé z kategorií a jejich soutěžní kódy nám zašlete prostřednictím SMS zprávy na číslo 771 124 111 nejpozději do 16.1.2020 do půlnoci.

Příklad SMS zprávy:
DUM ROKU D05 N10 Z15 K25
(Takto sestavená SMS zpráva znamená, že v kategorii českých domů do 250 m2 zastavěné plochy dáváte hlas domu s kódem D05 a v kategorii nad 250 m2 domu s kódem N10, v zahraniční kategorii domu s kódem Z15 a v katalogové části pak domu s kódem K25)

Cena SMS odpovídá vašemu telefonnímu tarifu.

Jaké ceny jsou ve hře?
Ze všech zaslaných SMS budou vylosováni výherci 10 stylových kávovarů Tassimo Happy:

Kávovar Tassimo Happy

• Stiskem jednoho tlačítka si doma připravíte kterýkoliv z nabídky lahodných nápojů 
• Velký výběr nápojů mnoha oblíbených značek
• Perfektní kvalita nápojů díky inteligentní spařovací jednotce
• Jednoduchá příprava nápojů díky obsluze stiskem jednoho tlačítka
• Individuální příprava kávových specialit – přesně podle vašich představ
• Vhodné pro všechny šálky a sklenice díky snadné výškově nastavitelné podestě na šálky

Informace o tom, jak jste hlasovali, které domy byly oceněny a kdo z čtenářů vyhrál zajímavé ceny, budou zveřejněny v časopise Můj dům č. 3/2020, který vychází 27. 2. 2020. Přejeme hodně štěstí a těšíme se na vaše hlasy!


Přehled všech domů najdete také v novém dvojčísle časopisu Můj dům, které je právě v prodeji. O čem všem se ve speciálním 200stránkovém vydání dále dočtete se podívejte TADY.

Redakce časopisu MŮJ DŮM

logo MessengerPoslat Messengerem