Módní návrháři a designéři ovlivňují nejen náš šatník, ale změna stylu, barev a tvarů se týká i našich interiérů. Bez ohledu na aktuální diktát módy, dvě barvy v našich interiérech patří mezi stálice – bílá s akcentem černé a jiných barev, nebo černá v kombinaci s bílou a dalšími tóny.

Jak docílíte „navždy mladého“ a moderního interiéru?

Jednou z cest je klasické bílé dveře doplnit o matně černé doplňky.  Bíle nebo i barevně lakované dveře získají na atraktivitě černou klikou, rámečkem prosklení nebo i panty. U posuvných systémů dveří je možné místo stříbřitě hliníkové posuvné lišty zvolit černou lištu a dveře doplnit o černou mušli nebo prstýnek. Černé doplňky z matného niklu na sobě mají tenkou metalickou kovovou vrstvu, která pod různým úhlem a intenzitou osvětlení mění svůj odstín. Je to drobný, ale zajímavý detail. Tato vrstva je také velmi tvrdá a neodře se.

Matně černá klika Lusy

Černé magnetické kování

U reverzních nebo bezfalcových dveří patří mezi nové trendy využití magnetického kování. Je to pohodlný a efektní způsob, jak ovládat dveře bez kliky a zámku, a přesto mít křídlo zavřené. Dveřní křídlo s magnetickou nerez ocelí je k zárubni přitahováno řadou magnetů, které jsou do ní instalovány. Dveře se tak tiše a bezpečně samy zavírají. Síla magnetů se dá regulovat, takže vyhovuje i domácnostem s dětmi. Kovová madla v úpravě z matného niklu mohou být černá nebo světlá.

Bezfalcové dveře DOORNITE s kontrastním černým kováním Magnetic

3× bíle lakované dveře

Kvalita povrchu dveří, tedy laku, podtrhne dojem z celého interiéru. Ideální je polomatný, dostatečně pevný a hladký lak, který vydrží provozní zátěž a dobře se udržuje. U dveří CLARA (DOORNITE) jsou povrchy 3× broušeny a 3× lakovány. Každá vrstva je vytvrzena UV světlem, takže se jen tak nepoškodí. U dveří CLARA je možné kombinovat nejen různé velikosti a umístění prosklení společně s černými doplňky, ale také vybírat z hladkého nebo profilovaného povrchu plášťů dveří.

Prosklení Vertika u dveří Clara DOORNITE

Individuální kombinaci dveří můžete vytvořit v on-line konfigurátoru nebo osobně s techniky ve 22 vzorkových prodejnách DOORNITE (dříve MASONITE) v ČR a v 7 na Slovensku.

www.doornite.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem