Soutěžíte rádi? Pokud ano, tak vás jistě potěší, že jsme společně s největším českým výrobcem interiérových dveří, společností DOORNITE, připravili další soutěž o hodnotnou cenu - vchodové bezpečnostní dveře třídy RC2.

Na našem webu postupně zveřejníme tři soutěžní otázky. Na konci trojboje vylosujeme za všech soutěžících, kteří nám zašlou správné odpovědi na všechny otázky, jednoho výherce vchodových bezpečnostních dveří třídy RC2 (dveře se osazují jako vchodové dveře do bytu s vyšší odolností vůči vloupání) od společnosti DOORNITE. Výherce si výhru vyzvedne v některé z 22 vzorkových prodejen v ČR.

3. SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Mohou být protipožární dveře prosklené?

a) Ano
b) Ne

Nápovědu najdete na www.doornite.cz

Odpověď na soutěžní otázku zašlete na e-mail: soutez@mujdum.cz

Podmínky: Soutěž probíhá od 15. 4. 2022 do 31. 5. 2022 dle redakce a nasazení. Výhry v této soutěži nelze směnit za hotovost, ani není možné požadovat vydání jiné ceny. Účastí v soutěži nevzniká právní nárok na výhru a není možné ji právně vymáhat. Účastí v soutěži dává soutěžící souhlas se zpracováním osobních údajů. Výhru je třeba uplatnit u výrobce DOORNITE s.r.o. nejpozději do 1. 12. 2022.


Nestihli jste odpověděť na předchozí soutěžní otázky? Nevadí, máte čas až do konce května. První soutěžní otázku najdete ZDE, druhou pak TADY.

Redakce

logo MessengerPoslat Messengerem