Pokud stále přemýšlíte, jaký radiátor zvolit do nové či rekonstruované koupelny, zkuste se podívat na designový kousek od české značky KORADO. Moderní a jednoduchý vzhled designového radiátoru KORATHERM AQUAPANEL není přehnaně extravagantní a hodí se do každé koupelny. Rovné, geometricky přesně uspořádané profily působí luxusním a neokoukaným dojmem.

Důležitá je nejen volba barvy ale i povrchové úpravy. U většiny barev se jedná o lakování v hedvábném lesku a vysokém lesku, méně běžné barvy ale mohou nabídnout i mat či hluboký mat, metalické či strukturované provedení povrchu. Vybírat můžete z téměř 200 odstínů barev RAL.

Co se týče způsobu vytápění, koupelnová tělesa AQUAPANEL je možné instalovat a provozovat v těchto režimech:

  • teplovodní – tělesa připojena na teplovodní systém
  • kombinovaný – tělesa připojena na teplovodní systém s možností provozu na elektřinu
  • elektrický přímotop – tělesa s provozem pouze na elektřinu

 KORATHERM AQUAPANEL (zdroj: KORADO)

Kombinované vytápění

Zdroj: KORADOZdroj: KORADOPro zajištění provozu koupelnového tělesa také v letních měsících je možné ho dovybavit elektrickou topnou tyčí, umístěnou zespodu do jednoho ze dvou vertikálních rozvodných profilů. Toto provedení nazýváme termínem „kombinované vytápění“, tedy jak připojením na běžnou teplovodní soustavu, tak možnost provozovat těleso pouze na elektřinu.

Volba velikosti příkonu elektrické topné tyče (v rozsahu od 200 do 1200 W) je omezena rozměry otopného tělesa, do kterého budete tyč instalovat.

Regulace topných tyčí závisí na zvolené variantě topné tyče, tedy bez integrovaného regulátoru teploty nebo s integrovaným regulátorem teploty.

KORATHERM AQUAPANEL (zdroj: KORADO)KORATHERM AQUAPANEL (zdroj: KORADO)

Elektrické přímotopy

Vychází z klasických koupelnových těles, nicméně jako zdroj tepla využívají pouze elektrickou topnou tyč a nepotřebují tak ke svému provozu běžnou teplovodní soustavu. Tato přímotopná tělesa jsou hermeticky uzavřena a z výroby naplněna nemrznoucí směsí, naředěnou pro vnější podmínky do -10°C. Po zakoupení stačí provést montáž a zapojit do elektřiny, stejně jako u kombinovaného vytápění.  Elektrické provedení KORATHERM AQUAPANEL je možné koupit jak s topnou tyčí bez regulátoru, tak s topnou tyčí s integrovaným regulátorem.

Více na koupelny.korado.cz nebo na www.korado.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem