Komu by se nelíbilo pořídit si hypotéku, která by mu navíc vydělávala? Kroutíte nevěřícně hlavou? Ale ano, je to možné. Seznamte se s Hypotékou s prémií od České spořitelny.

Jaké výhody můžete očekávat? Nejprve ušetříte na úrocích a pak už se těšte na finanční prémii za věrnost. Tu Vám Spořitelna vyplatí na začátku každého dalšího fixačního období. Pro získání výhod stačí jediné: zvolit si Hypotéku s prémií s fixací úrokové sazby na tři, čtyři nebo pět let a minimální splatností 20 let. Hypotéku s prémií mohou využít noví i stávající klienti České spořitelny.

Sleva na úrokové sazbě pro první období fixace činí 0,3 %. Celkem Vám Spořitelna během celé splatnosti hypotéky vyplatí finanční prémii za věrnost ve výši 4 % z vyčerpaného úvěru. Peníze budete dostávat poměrně na začátku každého dalšího fixačního období na svůj účet. Na co je pak využijete, záleží čistě na Vás. Nárok na prémii zaniká v případě, že uskutečníte mimořádnou splátku. Již vyplacené prémie ovšem nevracíte.

Snižování, zvyšování i přerušení bez problému

Co ještě nabízí Hypotéka s prémií? Rozhodně toho není málo, třeba možnost změny splátek či přerušení splácení. Pomocí služby Variabilita splátek si můžete zvýšit nebo snížit výši splátek až o 30 %. V případě vyššího příjmu tak lze hypotéku rychleji doplatit či naopak snížit splátky například po dobu mateřské dovolené. Pokud potřebujete, dá se splácení až na tři měsíce přerušit.

Ušetřit ale můžete i jinak, jestliže využijete dalších zvýhodnění nabízených Českou spořitelnou. Za splácení z aktivního osobního účtu u Spořitelny počítejte se slevou na úrokové sazbě ve výši 0,5 %. Sleva na úrokové sazbě za pojištění schopnosti splácet pak činí 0,2 %.

Příklad: Sjednáte-li si hypotéku ve výši dva miliony korun se splatností na 20 let a fixací na pět let a během celé doby splatnosti zůstanete u České spořitelny, dosáhne Vaše celková prémie 80 000 Kč. Jednorázový poplatek za Hypotéku s prémií je 3 000 Kč.

Kontakt

www.hypotecnicentrum.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem