Soutěžíte rádi? Pokud ano, tak vás jistě potěší, že jsme společně s největším českým výrobcem interiérových dveří, společností DOORNITE (dříve MASONITE), připravili další soutěž o hodnotnou cenu - kompletní posuvný systém interiérových dveří dle vlastního výběru!

Nové logoNa našem webu postupně zveřejníme tři soutěžní otázky. Na konci trojboje vylosujeme za všech soutěžících, kteří nám zašlou správné odpovědi na všechny otázky, jednoho výherce kompletního posuvného systému interiérových dveří dle vlastního výběru (obsahuje 1 nebo 2 dveřní křídla, posuvný systém, případně zárubeň) od společnosti DOORNITE. Výherce si výhru vyzvedne v některých z 21 vzorkových prodejen v ČR.

Posuvné systémy dveří slouží už nejen pro uzavření nebo oddělení menších či funkčních prostor bytu například šatny, spíže, chodby, komory či příručního skladu, ale i jako designový prvek domácnosti.

1. SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

Posuvné dveře mohou být instalovány na zeď s garnyží, do stavebního pouzdra nebo na lištu na zeď. Z jakého materiálu a v jaké barvě může být vodící lišta u výrobce DOORNITE?

a) Nerezová v původní barvě
b) Hliníková ve stříbrném nebo černě matném povrchu
c) Hliníková v lesklém povrchu

Nápovědu najdete na www.doornite.cz

Odpověď na soutěžní otázku zašlete na e-mail: soutez@mujdum.cz

Podmínky: Soutěž probíhá od 25. 10. 2021 do 15. 11. 2021. Výhry v této soutěži nelze směnit za hotovost, ani není možné požadovat vydání jiné ceny. Účastí v soutěži nevzniká právní nárok na výhru a není možné ji právně vymáhat. Účastí v soutěži dává soutěžící souhlas se zpracováním osobních údajů. Výhru je třeba uplatnit u výrobce DOORNITE s.r.o. nejpozději do 30. 06. 2022.


Redakce

logo MessengerPoslat Messengerem