Betonové tašky Terran Synus lákají na svůj elegantní a jedinečný vlnitý profil (toho si všimne i laik), který připomíná sinusoidu. Znalci střech při pohledu na zadní stranu ocení nejmodernější výrobní technologii, díky které mají tyto betonové tašky s mimořádnou odolností velmi nízkou hmotnost (pouhých 3,9 kg). To představuje ideální řešení zejména při rekonstrukcích starších domů.

Předností těchto tašek je i široký sortiment barev – kromě tradičních odstínů červené a měděno-hnědé si zájemce může vybrat i barvy Mocca, Merlot, Korall nebo Carbon nebo v poslední době oblíbenou černou barvu.

Černé střešní tašky Terran Synus jsou ošetřeny nejnovějším procesem povrchové úpravy Inova, díky které je povrch střešních krytin mimořádně hladký a odolný. Jeho hedvábný lesk dává střeše jedinečný, opravdu elegantní vzhled. Předností povrchové úpravy Inova je vysoká odolnost barev, vynikající odolnost proti oděru, odolnější ochrana vůči mechu a hedvábný vzhled. Tašky Terran Mocca, Merlot, Korall a Carbon mají povrchovou úpravu Evo, která v sortimentu Terran představuje v současnosti svou propracovaností a použitými základními materiály tu nejvyšší kvalitu.

Samozřejmostí je výborná dostupnost, bonusem 50letá záruka

U tašek Terran oceníte i širokou síť prodejců a nejmodernější technologie – ta současná patří mezi nejvyspělejší v Evropě. A bonus navíc – 50letá záruka na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost je mezi výrobci betonových střešních krytin jedinečná.

Další informace o betonové střešní krytině Terran najdete na www.terran.cz.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem