Holiday-Pacific Homes-Bohemia působí na českém trhu víc než patnáct let. Každý rok přibude na seznamu realizovaných staveb 10-15 nových domů, z nichž každý může stavebník osobně navštívit.

Výstavbu rodinných domů realizuje společnost po celém území České republiky. Staví domy na klíč nebo v jakémkoli stádiu rozpracovanosti dle uvážení investora.

Nabídka firmy obsahuje stovku základních typů rodinných domů, které mají netradiční vzhled a komfort. Nejedná se o panelový systém, ale o montáž z jednotlivých komponentů na místě stavby.

Nabídka firmy obsahuje stovku základních typů rodinných domů, které mají netradiční vzhled a komfort. Nejedná se o panelový systém, ale o montáž z jednotlivých komponentů na místě stavby. Nabídka firmy obsahuje stovku základních typů rodinných domů, které mají netradiční vzhled a komfort. Nejedná se o panelový systém, ale o montáž z jednotlivých komponentů na místě stavby. Nabídka firmy obsahuje stovku základních typů rodinných domů, které mají netradiční vzhled a komfort. Nejedná se o panelový systém, ale o montáž z jednotlivých komponentů na místě stavby.

Z původně typové stavby se tak díky flexibilnímu stavebnímu systému dům změní na originál prezentující životní styl svého majitele. Není problém vyhovět většině přání a požadavků zákazníka s ohledem na jeho individuální požadavky i stavební parcelu. Realizace celého domu je již od přípravy projektové dokumentace řešena s účastí klienta. On sám rozhoduje o vnitřním uspořádání, velikosti, vzhledu a vybavení rodinného domu. I v průběhu výstavby může investor provádět změny vnitřní dispozice v rámci základové desky.

Výstavbu rodinných domů realizuje společnost po celém území České republiky. Staví domy na klíč nebo v jakémkoli stádiu rozpracovanosti dle uvážení investora.

Nabídka firmy obsahuje stovku základních typů rodinných domů, které mají netradiční vzhled a komfort. Nejedná se o panelový systém, ale o montáž z jednotlivých komponentů na místě stavby.Projektová dokumentace ke stavebnímu povolení je připravena na základě odsouhlaseného architektonického návrhu, vypracovaného s účastí klienta, který vystihuje jeho konkrétní požadavky a přání.

Použité materiály a systém výstavby řadí domy do kategorie nízkoenergetické a pasivní.

Co může stavebník očekávat?

Nabídka firmy obsahuje stovku základních typů rodinných domů, které mají netradiční vzhled a komfort. Nejedná se o panelový systém, ale o montáž z jednotlivých komponentů na místě stavby.Především skutečnost, že každý klient je považován za jedinečnou osobnost se zcela specifickými nároky. Výhodou je velká variabilita domů, rychlá a ekologická forma výstavby, osvědčená technologie v daleko horších klimatických podmínkách, snadná a finančně nenáročná údržba, dlouhodobá životnost, vysoký komfort bydlení, kompletnost poskytovaných služeb.

Holiday-Pacific Homes-Bohemia, spol. s r.o.Kontakt

Holiday-Pacific Homes-Bohemia, spol. s r.o.
Nová Tyršova 575
544 01  Dvůr Králové nad Labem
mob.: 739 451 232 | www.holidaypacific.cz
(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem