Cílem unikátní architektonické show je představit návštěvníkům veletrhu FOR ARCH, jak vzniká návrh domu včetně jeho vizualizace a přiblížit zákulisí architektonického “řemesla”.

Spojení veletrhu FOR ARCH, největší a nejnavštěvovanější akce svého druhu v Čechách, s jedinečnou For Arch Charity Show 2015 má své opodstatnění. Veletrh nabízí průřez všemi oblastmi stavebnictví počínaje financováním a realizací staveb a konče jejich technickým vybavením. Show s charitativním významem prezentuje kvality a přínosy architektonického řemesla ve stavebnictví na všech úrovních.

For Arch Charity Show 2015 odstartovala - tisková konference.

Do For Arch Charity Show 2015 byla možnost přihlásit projekty pro osobní i komerční využití. Seznam přihlášených nebyl dlouhý, ale o to více projektově zajímavý. Porota vybrala právě dnes, v den zahájení veletrhu, 4 zadání, která budou během následujících několika dnů zpracována do detailu tak, aby si výherci odnesli kompletní architektonické návrhy. Následně budou vybrána další 4 zadání, kterým architekti z ateliéru de.fakto a vizualizátoři ze studia neoVISUAL propůjčí novou formu.

Porota vybírala vítězná zadání podle tří kritérií – atraktivity projektu, výše částky věnované na charitativní projekt a kvality zadání.

For Arch Charity Show 2015 odstartovala

For Arch Charity Show 2015 nese i svůj neméně důležitý význam, podpořit občanské sdružení Surya a zapojit se do konkrétního charitativního projektu výstavby školy v Barmě. “Projekt škola pro Barmu byl vybrán jak pro jeho stavební charakter, tak pro rychlou a levnou realizovatelnost tradičními technologiemi v oblasti, a také pro zkušenost občanského sdružení Surya s realizacemi podobných projektů”, říká architekt a designér Martin Sladký ze studia de.fakto.

Výši finančního obnosu a výsledné návrhy domů, které budou dokončeny pátý, tedy poslední den veletrhu FOR ARCH Vám představíme již brzy...

Zdroj a foto: www.forshow.cz.

logo MessengerPoslat Messengerem