Montovaný stropní systém Ytong Ekonom sestává z prefabrikovaných železobetonových nosníků a výplňových nevyztužených vložek z pórobetonu Ytong. Železobetonové nosníky tvoří při montáži ztracené bednění a současně jsou oporou pro položení vložek Ytong. Strop nepotřebuje nadbetonávku a kari síť a jeho montáž je proto rychlá a bezpečná.

Vložkový strop Ytong Ekonom se hodí i pro svépomocné stavění, stačí postupovat podle návodu společnosti Xella pro stropy. Montáž stropu zvládnou díky nízké hmotnosti všech prvků dva lidé. Smontovat strop Ytong Ekonom není pro šikovné domácí mistry žádný problém, pomůckou může být jak video, tak i podrobně popsaný postup montáže.

Strop Ytong Ekonom

Po zabetonování věnců a žeber stropu je konstrukce druhý den pochozí a navíc tak rovná, že před dalšími pracemi není potřeba strop vyrovnávat dodatečnou vrstvou. Masivní strop Ytong Ekonom vám přinese kromě usnadnění stavebních prací i jiné výhody: například dobrou zvukovou izolaci, tlumení kročejového hluku a schopnost tepelné akumulace. V neposlední řadě oceníte i homogenitu materiálu, který ladí s dalšími prvky hrubé stavby z pórobetonu Ytong. V ceně dodávky stropu je navíc i kompletní dokumentace s autorizovanou statikou.

Strop Ytong Ekonom

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem