Chcete do svého interiéru umístit kamna, která mají moderní vzhled a dokonalé vlastnosti? Pak se zaměřte na akumulační kamna společnosti Norsk Kleber. Tento norský výrobce mastkových kamen a krbů má více než 100 letou tradici. Krbová kamna, která vyrábí, představují hřejivé umělecké dílo.

Jaké výhody nabízejí mastková akumulační kamna?

Prioritou jsou dokonalé akumulační vlastnosti. Místnosti nebudou přetopené. Teplo z ohně se ukládá do materiálu kamen a do prostoru se uvolňuje ještě mnoho hodin po dohoření kamen. Po jednom přiložení hřejí kamna dokonce až dalších 10 hodin. Vzhledem k tomu, že kamna mají vysokou účinnost spalování, spotřeba dřeva na topení bude asi, v porovnání s kamny litinovými nebo ocelovými, poloviční. Teplo, které se v kamnech naakumuluje, vyzařuje postupně.

Tento druh kamen je vhodnou volbou do domů nízkoenergetických nebo pasivních. Kamna totiž rozkládají tepelný výdej do mnoha hodin.  

V nabídce naleznete různé modelové řady, které se hodí téměř do jakéhokoli interiéru. Kompletní nabídku si prohlédněte na e-shopu flamen.cz.

Graf - mastková akumulační kamna Norsk Kleber

Flamen – dokonalá kvalita za rozumnou cenu

Společnost Flamen je česká a orientuje se na velmi vysokou kvalitu svých nabízených produktů. Ta je zahrnuta jak do produktů, tak i do nabízených služeb. Prioritou je dodržování předem domluvených termínů, spolehlivost a ochota. Cílem společnosti je vybudovat klidné a stabilní zázemí, do kterého se budou zákazníci rádi vracet.

Produkty, které naleznete v nabídce společnosti, představují čistý design, elegantní vzhled a nabízejí prvky luxusu. To vše se zaměstnanci snaží přenést také do vztahu se svými zákazníky. Důležité jsou i dlouhodobé partnerské a přátelské vztahy. Mezi partnery patří společnosti, které mají dlouholeté tradice. Ty jsou zárukou kvality a znalostí produktů, které prověřila historie.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem