Společnost Internorm, evropský lídr ve výrobě plastových, plasthliníkových a dřevohliníkových oken a dveří, otevřela v Praze-Libni (Ocelářská 2457/7) novou vzorkovnu a prodejnu. Internorm vyrábí jen v mateřském Rakousku. Okna a dveře pak prodává po celé Evropě přes 11 odbytových poboček a přes více než 1250 vybraných odbytových partnerů ve 20 zemích.

Společnost Internorm, evropský lídr ve výrobě plastových, plasthliníkových a dřevohliníkových oken a dveří, otevřela v Praze-Libni (Ocelářská 2457/7) novou vzorkovnu a prodejnu.Z tohoto pohledu je vzorkovna v Libni velmi zajímavá, protože teprve jako druhá v ČR po Brnu nepatří distributorovi, nýbrž ji obchodní 1stwindow partner Internormu firma HAC, spol. s r. o., provozuje jako franšízu.

Na 150 m² najdete ukázky z celého sortimentu Internormu, tedy okna, dveře, posuvné dveře a výrobky se systémem I-tec – novodobý systém kování se zcela skrytým závorováním a maximální bezpečností, plně do okna integrovaný systém větrání a systém stínění s vlastním zdrojem energie napájení ve zdvojeném okně; I-tec zasklení – patentované celoobvodové vlepení tabule skla do rámu nazývané FIX-O-ROUND technologie.

Další informace najdete ZDE.

logo MessengerPoslat Messengerem