Postavit rodinný dům vlastníma rukama je díky moderním stavebním systémům, které připomínají dětskou skládačku, stále jednodušší. Ještě před stavbou je však nezbytné vše pečlivě promyslet a připravit finanční plán. Díky němu budete přesně vědět, na kolik vás realizace hrubé stavby přijde.

Jak odhadnout cenu materiálu a vyhnout se nečekaným výdajům? Postavte si dům z ekologických pálených cihel Porotherm. Kalkulaci potřebného množství materiálu i jeho ceny vám odborníci zpracují dlouho před tím, než poprvé kopnete do země.

Zpracování kalkulace je zdarma pro každého

Možná si lámete hlavu nad tím, na kolik vás realizace hrubé stavby přijde. Chcete mít jasno? Stačí, když na porotherm.cz vyplníte formulář s žádostí o kalkulaci stavebního materiálu, která je nezávazná a zdarma pro každého. Na nic nečekejte a nechejte si cenový odhad zpracovat právě teď.

V poslední době se upřednostňuje realizace domů z jednovrstvého zdiva, tedy bez dodatečného zateplení. Za tímto účelem se využívají pálené cihly Porotherm T Profi, které jsou vyplněné izolací z minerální vaty (zdroj: Wienerberger)

Jednovrstvé zdivo pro zdravé a ekologické bydlení

V poslední době se upřednostňuje realizace domů z jednovrstvého zdiva, tedy bez dodatečného zateplení. Za tímto účelem se využívají pálené cihly Porotherm T Profi, které jsou vyplněné izolací z minerální vaty. Protože se cihly vyrábí z přírodních materiálů, nezpůsobují alergie a omezují riziko vzniku plísní. Bydlení v domě z moderních cihel je zdravé a ekologické.

Postavte si dům z pálených cihel svépomocí

Stavební systém Porotherm je ideální pro svépomocnou stavbu domu. Cihly jsou dokonale vybroušené a vzájemně se spojují lepidlem nebo maltou. Navíc si můžete objednat službu „Proškolení ze založení zdiva“. Zkušený technik vyzdí první řadu cihel a předá vám cenné rady a tipy, jak ve zdění pokračovat.

Od kalkulace k samotné realizaci je cesta kratší, než se na první pohled zdá. Začněte plánovat už teď a za pár měsíců můžete stavět!

Stavební systém Porotherm je ideální pro svépomocnou stavbu domu. Cihly jsou dokonale vybroušené a vzájemně se spojují lepidlem nebo maltou (zdroj: Wienerberger)

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem