Brány největší stálé výstavy rodinných domů v ČR - nového Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy se poslední květnový víkend otevřely pro veřejnost. Návštěvníci si mohou v 1. etapě výstavby centra prohlédnout 6 nových vzorových domů a budovu infocentra.

Centrum vzorových domů - Infocentrum

Nejvýznamnější událost v oblasti výstavby rodinných domů v ČR je skutečností. V Nehvizdech u Prahy byl sobotu 30.05.2015 pro veřejnost oficiálně zahájen provoz nového CENTRA VZOROVÝCH DOMŮ, první svého druhu v ČR.

Slavnostní zahájení se konalo za účasti představitelů všech partnerů, kteří se na výstavbě centra podíleli, tedy renomovaných dodavatelů, mezi kterými nechybí mj. společnosti BRAMACSIKOVELUXSAPELIORESI a v neposlední řadě CANABA, která je prvním z dodavatelů, který v centru prezentuje své domy. A právě předseda správní rady akciové společnosti CANABA ing. Jaroslav Kalenda provoz centra oficiálně zahájil.

Centrum vzorových domů - Romance (v pozadí dům UNO)Centrum je stálou celoroční výstavou rodinných domů, která je určena nejen pro potencionální stavebníky, ale pro širokou veřejnost se zájmem o moderní, ale především dostupné bydlení. Návštěvníci si mohou detailně prohlédnout domy různých technologií, zástupce moderní i klasické architektury, ovšem vždy s důrazem na progresivní energeticky úsporná konstrukční řešení. V novém centru je možné shlédnout i rozmanité styly interiérového designu, alternativ vnitřního zařízení, řešení zahradních úprav a okolí domu apod. Tento unikátní projekt využívá know-how a zkušenosti z provozu podobných center v sousedním Německu a je svým pojetím naprosto ojedinělým projektem na našem území.

Centrum vzorových domů - IdealHned první víkend přilákal do Nehvizd stovky návštěvníků, kteří si v dokončené 1. etapě výstavby centra mohli prohlédnout celkem 6 nových vzorových domů. Na své si zde přijdou jak mladé rodiny hledající dostupný rodinný dům s cenou do 1,5 mil Kč, tak i nároční klienti, kteří mají zájem o exkluzivní bydlení v domě přesahujícím svým vnitřním prostorem i vybavením běžné bytové potřeby, od bungalovu po moderní vícepodlažní vilu. V centru je možné si prohlédnout i letošního nositele ocenění Dům roku 2015 – dům CLASSIC City. Součástí nového areálu centra je i Infocentrum, ve kterém budou odborníci poskytovat užitečné informace o všech otázkách souvisejících s pořízením nového bydlení, od výběru domu a jeho projektové přípravy až po financování stavby.

Centrum vzorových domů - jihovýchodní pohledDo Nehvizd se návštěvníci nejlépe dostanou po dálnici D11, exit 8. Vstup je z ulice Lipová. Provozní doba je od 10:00 do 18:00, přičemž vstup je zdarma a parkování je zajištěno v prostorách centra. 

Kontakt

www.cvzd.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem