Rodinný dům UNO je jedním z nejprodávanějších domů v ČR. Pro rok 2013 připravila CANABA dvě nové modernizované verze. Klasická varianta domu UNO byla doplněna rizalitem ve vstupní části, čímž dům získává nadčasovou a přitom moderní tvář, která bude svého majitele důstojně reprezentovat i za několik desetiletí.

Unikátní technologie

Nový rodinný dům UNO II. v provedení s červenouDíky unikátní masivní technologii je dům UNO nabízen nově ve dvou architektonicky zcela odlišných řešeních. Klasické řešení domu se sedlovou střechou o sklonu 40 stupňů bylo doplněno moderním rizalitem. Nové UNO tak získalo nejen zajímavý a neotřelý vzhled, ale také rafinované zvětšení obytného prostoru v patře domu. Dispozice a vybavení domu byly překoncipovány tak, aby vyhovovaly potřebám i těch nejnáročnějších klientů. Moderní technologie a promyšlené dispozice domu šetří prostor a umožňují i na nevelké zastavěné ploše realizovat plnohodnotný dům s dispozicí 4+1 a plochou bezmála 100 m2. Každý centimetr místa je dokonale využit, v domě nenajdete žádné hluché prostory. Dům lze díky dokonalému řešení umístit i na menším pozemku, čímž se výrazně snižují celkové náklady na stavbu domu.

Dokonalé dispozice

Vstup do domu tvoří prosvětlená hala s praktickým úložným prostorem pod schody. Toaleta a WC v přízemí (s možností integrace sprchového koutu) jsou samozřejmostí. Z haly vstoupíte do slunného obývacího pokoje důmyslně propojeného s kuchyní a jídelnou, kde může i velká rodina trávit společné chvíle. Velká francouzská okna navíc umožňují výstup přímo na terasu.

Pohled ze zahrady na rodinný dům UNO I. ve variantě s červenou.Z haly se po pohodlném schodišti dostanete na horní galerii, která se díky integraci rizalitu výrazně zvětšila. Prostor je nyní nejen vzdušnější, ale galerie poskytuje dostatek místa i na instalaci úložných prostor např. vestavných skříní. A co je důležité, půda nad galerií přístupná díky skládacím schodům zůstala zachována. Úložných prostor, na které se dnes často zapomíná, tak UNO poskytuje víc než je běžné. Rizalit radikálně změnil i nabídku prostoru v koupelně, jelikož místnost má po celé ploše plnohodnotnou výšku. Vejde se sem proto pohodlně nejen rohová vana, ale i dvě umyvadla, toaleta a bidet. Dva útulné dětské pokoje a velká ložnice získaly nově více světla díky zvětšení francouzských oken ve štítech domu.

Každý dům může být originál

Pohled z ulice na rodinný dům UNO II. s obkladem palubkami.Vzhled svého nového UNA si můžete upravovat dle vlastních potřeb a fantazie. Potřebujete navíc balkon, kryté parkovací stání nebo garáž? Je libo doplnit vzhled domu palubkovým obkladem nebo lícovými pásky? Nic není problém, stačí si vybrat z nepřeberné nabídky možných vnějších i vnitřních řešení. Co je ovšem nejdůležitější, nové UNO můžete mít již za 1,89 mil. vč. DPH a stěhovat se můžete už za pouhých 12 týdnů. Prvních 100 klientů navíc získává základovou desku ZDARMA.

Úsporné nízkoenergetické bydlení

Stejně jako všechny ostatní domy CANABA je i nové UNO navrženo jako úsporný nízkoenergetický projekt. Díky unikátní technologii CANABA tak uspoříte nejen čas a peníze při stavbě, ale i náklady na vytápění a provoz domu.

Objednejte si návštěvu vzorového domu na telefonním čísle 844 02 02 02 a prohlédněte si kvalitu CANABA na vlastní oči. Kromě vzorového domu v Praze - Veleni připravuje CANABA na konec září i otevření vzorového domu UNO v Brně.

Kontakt

www.canaba.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem