Rodinný dům Bungalov od společnosti Canaba má v sobě zvláštní kouzlo, skryté v jeho jednoduchosti kombinované s rafinovaností řešení. Půdorys vytváří jakési přirozené atrium, soukromý prostor s krytou terasou ozvláštněný osobitostí klasických sloupů. Bezkonkurenční výhodou tohoto domu je pak jeho schopnost přizpůsobit se různým životním situacím.

Ať už jste mladí lidé, plánující založení rodiny, rodina se dvěma dětmi či manželský pár s již odrostlými dětmi, bezbariérový bungalov vám vždycky poskytne to, co v dané chvíli přesně potřebujete – snadnou manipulaci s kočárkem, bezpečí pro batolata i pohodlný pohyb v jakémkoliv věku. A ať je vaše rodina se širším příbuzenstvem jakkoliv veliká, vždy v něm najdete dostatek místa pro vzájemné setkávání i pro své soukromí.

Když všechno do sebe zapadá

Bungalov poskytuje už ze své podstaty komfort bezbariérového přístupu a možnost propojení interiéru s exteriérem. Kouzlo této jednopodlažní stavby o velikosti 5 + 1 spočívá především v chytře vymyšlené dispozici a její variabilitě. Dům je možné rozšiřovat o další obytný prostor, garáž nebo dílnu. Každý vnější i vnitřní prvek domu je dokonale promyšlen a až do posledního detailu perfektně řemeslně zpracován. Ve vzdušném a prosvětleném domě je dokonale sloučena forma i funkce s neotřelým designem.

Ze vstupní haly lze vejít přímo do kuchyně, na kterou navazuje jídelna a dále velkorysý obývací pokoj. Jak z jídelny, tak z obývacího pokoje vedou francouzské dveře na terasu

Také se podívejte: Dům pro komfortní život

Račte vstoupit!

Z dostatečně prostorného zádveří se šatnou vedou postranní dveře do praktické multifunkční hobby místnosti. Rovně pak vstoupíte do haly, z níž vedou dveře jak do průchozí kuchyně a dále do jídelny, tak do obývacího pokoje, propojeného na druhém konci s jídelnou. Celý obytný prostor je plný denního světla, které sem proudí velkými prosklenými plochami. Francouzská okna vedou přímo na slunnou terasu, jejíž částečné zastřešení umožňuje užívat si ji za každého počasí.

Do obývacího pokoje se pohodlně vejdou například dvě prostorné pohovky postavené proti sobě, které přímo vybízejí k neformálnímu setkání s přáteli a posezení u dostatečně velkého konferenčního stolu s lákavým pohoštěním. Také jídelna nabízí dostatek místa k případnému rozložení jídelního stolu a přidání několika židlí pro hosty.

Společná obývací část, spojená s kuchyní do jednolitého prostoru ve tvaru písmene L, je velmi prostorná a lze ji bez problémů zařídit moderním typovým i atypickým nábytkem

Hlavní koupelna má díky oknu přirozené světlo i větrání. Její podlahová plocha je 6,4 m2 a kromě toalety a dvou umyvadel se sem vejde i bidet, popřípadě sprchový koutSoukromá část

Na vstupní halu navazuje chodba, z níž se dá vstoupit do menší toalety, dále do dvou pokojů a do prosvětlené velké koupelny. Na konci chodby vedou dveře do prostorné, sluncem zalité ložnice s francouzským oknem vedoucím do zahrady.

Zmíněná koupelna vedle ložnice má díky oknu přirozené světlo a odvětrání. Vejde se sem velká vana, toaleta i s bidetem a dvě umyvadla, ale možnosti vybavení jsou širší a zahrnují například i komfortní sprchu. Další dvě místnosti dostupné z chodby se dají využít jako dětské pokoje, ale také třeba jako pracovna či jako pokoj pro hosty.

Další výhody

Variabilita, která umožňuje upravit si dům ve fázi projektu podle vlastních představ, je jen jednou z mnoha výhod tohoto domu. Další z nich je rychlá výstavba montovanou technologií. Díky této technologii mohou mít masivní obvodové zdi menší tloušťku než u zděných staveb, a to při zachování výborných tepelněizolačních parametrů. Vnitřek domu je proto prostornější, než by se mohlo při pohledu zvenčí zdát, a také náklady na vytápění domácnosti budou nižší, než byste předpokládali. Příznivá je i pořizovací cena domu.

Technické údaje a kontakt
  • Dispoziční řešení: 5 + 1
  • Podlahová plocha: 128 m2
  • Zastavěná plocha: 152 m2
  • Konstrukční řešení: montovaná stavba, stěnové a stropní dílce – konstrukční systém Ecobeton Canaba, vnější obálka opatřena zateplovacím systémem o tloušťce 200 mm, fasáda opatřena omítkou a obkladem z betonových pásků imitujících režnou cihlu
  • Střecha a krov: systémové střešní tepelněizolační řešení Bramac, střešní krytina typ Alpská taška Classic, klempířské prvky titanzinkové – systém Bramac
  • Výplně otvorů: značková pětikomorová plastová okna a dveře s izol. trojskly, interiérové dveře Sapeli obložkovou zárubní
  • Vytápění: úsporný kondenzační plynový kotel kombinovaný s ohřevem TUV, podlahové vytápění (možné je i tepelné čerpadlo s FVE)
  • Cena na klíč: od 4 499 000 Kč

Kontakt:
CANABA, a. s.
Štětkova 1001/5, Praha 4
Infolinka domy: 800 910 910
tel.: 234 096 234
www.canaba.cz, www.cvzd.cz


Text: Markéta Klocová
Foto: Canaba

logo MessengerPoslat Messengerem