Uvažujete o stavbě domu? A jedna z možností, která Vás zajímá je pasivní či nízkoenergetický dům. Pak je zde jedinečná příležitost potkat se s lidmi, kteří ve skutečných  pasivních domech bydlí a to díky Dnům otevřených dveří, které pořádá jednička na trhu s pasivními domy firma BAHAL.

Budete mít možnost si nejen dům prohlédnout, ale i zažít na vlastní kůži, pochopit jak pasivní dům funguje a zeptat se majitelů těchto domů, proč si vybrali pasivní dům, jak vše okolo stavby probíhá, jak se v pasivním domě žije a jaké jsou skutečné náklady na energie. Máte tak tedy jedinečnou příležitost navštívit dům v běžném denním provozu, nabídne Vám toto jiná firma?

Vzorový pasivní dům Lucius, Zdiměřice, Praha-západ, BAHALNež si však domluvíte návštěvu v konkrétním domě, nechte se inspirovat skutečným příběhem manželů F., kteří si pasivní dům postavili a ušli tak cestu za bydlením s BAHALem od začátku až do konce.

Důležitý první kontakt

Jedním z prvotních důvodů, proč manželé začali uvažovat o pořízení pasivního domu, byly nízké provozní náklady, jednoduchý a moderní design domů BAHAL a v neposlední řadě také rostoucí ceny energií.

O existenci firmy BAHAL se dozvěděli z billboardu. Poté co se blíže podívali na webové stránky a katalog typových domů, sjednali si schůzku s obchodním zástupcem panem Landou, který manžele přesvědčil pro stavbu s BAHALem. Potěšila je také celkem příznivá cena vzhledem k použitým technologiím a materiálům.

Dům si klienti upravili dle individuálních požadavků

Pasivní dům Helen, BAHALManželé F. využili možnosti nechat si za příplatek upravit katalogový dům podle jejich individuálních potřeb. Byl zpracován architektonický návrh, který byl po osobním jednání s panem Jokešem (ředitel společnosti) odsouhlasen.

Zkušenosti se stavbou domu

Samotná výstavba probíhala bez větších problémů, až na vrtochy počasí. A jediný problém, který se při stavbě vyskytl, byl vyřízen ke spokojenosti klientů.

Manželé jsou s bydlením v domě spokojeni, líbí se jim nízké náklady na vytápění a ohřev vody, které se vejdou do 10 tis. Kč za rok, dům tak v pohodě plní hlavní požadavek klientů na úspory na energiích.

BAHALDrobné reklamace, které se v domě objevily, BAHAL řešil a řeší, a snaží se je v co nejkratším čase odstranit ke spokojenosti manželů F.

Už máte domluvenou svoji návštěvu?

Zaujali Vás pasivní domy? Chcete se pobavit o obyvateli pasivních domů o jejich zkušenosti s bydlením nebo firmou BAHAL? Neváhejte a využijte jedinečnou příležitost návštěvy u skutečných vlastníků pasivních domů, bez rizika nebo bez marketingového nátlaku. Zjistěte, jak se skutečně bydlí v pasivním domě, a poznejte výhody bydlení v moderním pasivním domě.

Více informací o Dnech otevřených dveří a možnosti nezávazné registrace k návštěvě naleznete na stránkách společnosti BAHAL.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem