Obliba betonových tašek TERRAN rok od roku roste. Investoři na nich oceňují vysokou kvalitu, široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů a unikátní až 50letou záruku. Realizační firmy s nimi rádi pracují, protože je nabízí široká síť prodejců a typická je pro ně vysoká kvalita služeb.

„Trendy“ střešní tašky jsou pilířem úspěchu

Novou či rekonstruovanou střechu můžete díky taškám TERRAN vytvořit bez jakéhokoliv omezení barvy, druhu i tvaru tašky – na výběr máte pět hlavních typů této betonové střešní krytiny: Synus, Danubia, Coppo, Rundo, Zenit.

Tradice i špičkové technologie

Střešní krytiny TERRAN se vyrábí už 100 let: výroba střešních krytin má ve společnosti Mediterran dlouholetou tradici, sahající až do roku 1920. O tradici se značka opírá, ale nespoléhá na ní – výrobní technologie ve čtyřech evropských závodech patří mezi nejvyspělejší v Evropě.

Střešní krytina TERRAN

Široký sortiment a inovace v povrchových úpravách

Sortiment střešních tašek TERRAN nabízí i letos osvědčenou pětici typů, pevnou součástí nabídky se staly také nové designové solární střešní tašky Terran Generon, které nabízí komplexní a luxusní řešení pro solární střechu a které se dají na střeše kombinovat s taškami Rundo a Zenit. Speciálním znakem tohoto inovativního solárního řešení Terran je, že solární články jsou integrovány do jednotlivých střešních tašek tak, aby se jejich vzhled a instalace téměř 100 procentně shodovala s tradičními střešními krytinami, a aby byla jejich původní ochranná funkce na celé ploše střechy dokonale zajištěna. Cílem vývoje bylo a je vytvořit estetický, ekologický a nekompromisní střešní systém vyrábějící elektrickou energii. Výsledný produkt – solární tašky Terran Generon – v sobě úspěšně spojuje stoleté zkušenosti s výrobou tašek Terran s technickými výzvami budoucnosti.

Střešní krytina TERRAN Generon

Inovací neprochází jen sortiment, ale i konstrukční řešení tašek a jejich povrchové úpravy. „Prostřednictvím nových typů povrchových úprav se neustále snažíme vyhovět požadavkům trhu a vysokým kritériím kvality produktů moderní doby. Ale myslíme i na ochranu tašek před poškozením ještě před samotnou pokládkou. Na lícovou stranu základních tašek je proto během výroby nanesen silikon, který chrání povrch před poškozením během skladování nebo přepravy zboží. Před pokládkou tašek stačí pro zajištění přesné pokládky silikon odstranit. V současnosti nabízíme tři odlišné typy povrchových úprav: COLORSYSTEM, INOVA a povrchovou úpravu nejvyšší kvality EVO, specifickým řešením je úprava ClimaControl u plochých tašek Zenit.“ říká Ing. Pavel Suchánek, jednatel společnosti MEDITERRAN CZ, s.r.o. z Brna, která střešní tašky TERRAN na tuzemském trhu prodává.

Díky úpravě COLORYSTEM je barva střešních tašek razantnější a tónově hlubší. Speciální ochranná vrstva zabezpečuje hladký povrch, stálost a intenzitu barvy a odolnost proti opotřebení. Tato povrchová úprava se nepoužívá u jednobarevných tašek, ale jen u vícebarevných provedení – v současné nabídce jsou to například odstíny Antická červená, Ferrara nebo Modena.

Střešní krytina TERRAN

Střešní krytina TERRANNejvyšší stupeň dnešních technologických znalostí představuje povrchová úprava EVO. Díky této technologii mají tašky TERRAN výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný. Samozřejmostí je vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a mechu. Taška s touto povrchovou úpravou nenasákne vodou, má mimořádně dlouhou životnost a estetický lesk.

Díky nejnovějšímu procesu povrchové úpravy INOVA je povrch střešních krytin hladký, tvrdý a odolný. Jeho matný lak dává střeše jedinečný a skutečně elegantní vzhled. Povrchovou úpravu si mohou zvolit zákazníci, kteří mají zájem o tašky Danubia, Synus a Rundo.

Povrchová úprava ClimaControl je spojena s plochými taškami Zenit. Krytiny s touto povrchovou úpravou efektivně odráží UV záření, které způsobuje v horkých letních dnech nepříjemné oteplování podkroví. Tato technologie funguje účinně i u oblíbených tmavších odstínů.

Vysokou kvalitu zajišťuje i výrobní technologie a použité materiály

Při výrobě tašek TERRAN se používají pouze přírodní suroviny – kvalitní říční písek, vápenec pálený na cement, pigmenty oxidu železitého a voda. Výroba tašky probíhá podle přísných receptur a výhradně ze surovin, které se neustále kontrolují, aby byla zaručena nejvyšší kvalita výrobků. Díky tomu je pro tyto tašky typická barevná stálost, stálost formy, vodotěsnost i ochrana proti vlivu okolního prostředí. Mechanická odolnost tašek je také velmi vysoká, tašky TERRAN jsou vhodné i do horských či podhorských oblastí.

Střešní krytina TERRAN

Atraktivitu zvyšují inovace ve službách

Trvale roste úroveň služeb i marketingová podpora značky TERRAN – kromě reklamy a článků v tištěných a on-line médiích se reklama na krytiny TERRAN objevuje i v televizi. Do nabídky bezplatných služeb patří i zaměření, kdy vám společnost MEDITERRAN CZ pomocí satelitních kartografických podkladů zdarma zaměří vaší střechu a udělá pro Vás kalkulaci střešní krytiny.

Spolehnout se můžete také na odborné poradenství – o odbornou pomoc můžete požádat telefonicky, písemně nebo e-mailem obchodní zástupce a obchodní oddělení firmy.

Pět důvodů, proč zvolit betonovou krytinu TERRAN 

  • záruka 50 a 15 let - 50letá záruka na střešní krytinu a 15letá záruka na příslušenství,
  • nevratné palety - zaplacená cena obsahuje i cenu palety, proto vám nevznikají žádné další náklady při pořízení nové střešní krytiny,
  • bezplatná doprava střešní krytiny při vývozu z výrobního závodu,
  • odborné poradenství,
  • zaměření střechy - pomocí satelitních kartografických podkladů zdarma zaměříme určenou střechu a připravíme kalkulaci střešní krytiny.

Vše podstatné o sortimentu betonových střešních tašek TERRAN se dozvíte na www.terran.cz.

Střešní krytina TERRAN

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem