Začátkem září byla v novém brněnském obchodním centru H-Park slavnostně otevřena specializovaná prodejna s podlahovými krytinami Podlahy XXL. Prostorný showroom o rozloze 230 m2 s otevírací dobou sedm dní v týdnu přináší zákazníkům širokou nabídku dřevěných, laminátových, vinylových i dalších druhů podlahových krytin.

KPP, Nová prodejna Podlahy XXL H-Park v Brně.Moderní industriální koncept prodejny si zakládá na jednoduchém a čistém designu s maximálním přísunem denního světla. Interiér charakterizují bělené dřevěné podlahy, pohledové betony a antracitová výmalba. Vzorky krytin jsou vystaveny v praktických stojanech s možností vyndání a lepšího porovnání vybraných dekorů. Komfortní zázemí dotváří profesionální personál, který poradí s výběrem podlahy, zajištěním pokládky i potřebným servisem.

"Záměrem projektu je lépe přiblížit a zpřístupnit ucelenou nabídku podlah světových značek na jednom místě. Kromě širokého sortimentu vysoké kvality se zákazníci mohou spolehnout na profesionální servis a poradenství, které jsou k dispozici každý den v týdnu," popisuje koncept prodejny Philipp Kratochvíl ze společnosti Kratochvíl parket profi, s.r.o., pod kterou nově otevřená prodejna Podlahy XXL spadá.

KPP, Nová prodejna Podlahy XXL H-Park v Brně.Pestrý sortiment specializované prodejny Podlahy XXL zahrnuje dřevěné vícevrstvé krytiny značek Kährs a Bauwerk, laminátové podlahy Balterio a Witex, luxusní vinylové krytiny Wineo/DESIGNline od Windmöller Flooring, mFLOR a Fatra Thermofix, měkčené PVC Tarkett či přírodní linoleum značky Marmoleum od výrobce Forbo. Nabídku pak doplňují speciální kolekce dřevěných masivů, vlysů a mozaik. V prodejně získáte informace nejen o samotných produktech, ale i všem souvisejícím, tedy zajištění pokládky, potřebných doplňcích a materiálech v podobě izolačních podložek či zakončovacích lišt, nebo o pravidelné a dlouhodobé údržbě.

KPP, Nová prodejna Podlahy XXL H-Park v Brně.Brněnská obchodní zóna H-Park, nacházející se v Heršpické ulici nedaleko centra města a v blízkosti dálnice D1, je od května letošního roku zázemím pro řadu dalších prodejen a showroomů z oblasti vybavení pro dům, zahradu či kutilství, zmiňme například čistící stroje Kärcher, dveře a zárubně Sapeli nebo chovatelské potřeby Pet Center.

Otevírací doba: PO - PÁ 10.00 - 20.00 hodin, SO - NE 10.00 - 18.00 hodin. Adresa: H-Park, Heršpická 1009/11c, Brno.

Pro více informací se chystají internetové stránky: www.podlahyxxl.cz

logo MessengerPoslat Messengerem