Chladná nadčasová krása, moderní design a jedinečný vzhled snoubící se s velkorysou výzdobou kostela. Jak zvláštní spojení, jak úchvatný výsledek.

Při rekonstrukci kostela byla použita nová generace technologie BETONEPOX SOFT® – hladká a tvrdá epoxidová stěrka, která je unikátní svou žíhanou kresbou. Takzvané „vzkříšení“ budějovického kostela sousedícího s Biskupským gymnáziem začalo již v roce 2011.

Rekonstrukce kostela Svaté RodinyDíky píli studentů, architektovi Josefu Pleskotovi a knězi Josefu Prokešovi se stává z kostela Svaté rodiny nový duchovní prostor, který bude sloužit veřejnosti jak v případě kulturních akcí, tak také i jako místo přednášek Akademie věd a Jihočeské univerzity.

Budova si zachovala svůj náboženský ráz, zároveň však byl zachován také veřejný prostor, který slouží nejen studentům z celého města, ale svým obnoveným interiérem a programem má ambici oslovit širokou veřejnost.

A pro takto zatežovaný prostor bylo nutno vybrat vysoce odolný povrch na podlahy. Díky vynikajícím zkušenostem byla vybrána stěrka BETONEPOX SOFT® – povrch společnosti NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY.

Více informací naleznete na www.luxusnipovrchy.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem