Je vaší volbou Tondach? Chcete mít zítra pořádnou novou střechu dům za férovou včerejší cenu? Wienerberger pro vás bez ohledu na konkurenci drží ceny roku 2022. Zjistěte u Wienerbergeru do konce února zdarma cenu materiálu a zapojíte se tak do soutěže, v níž můžete jako první cenu vyhrát stavební materiál na rodinný dům v hodnotě 1 075 000 Kč.

Jak to celé probíhá?

  • Projektovou dokumentaci – stavební část výkresů či plánů domu – zašlete expertům Wienerberger v elektronické podobě (ve formátu .dwg nebo .pdf) pomocí formuláře na stránce www.wienerberger.cz/zdivo-porotherm/sluzby/zdarma-spocitat-zdivo-porotherm.html.
  • Automaticky jste zařazeni do soutěže o hodnotné ceny a obdržíte kalkulaci a výpis materiálu v elektronické podobě
  • Pokud materiál objednáte do konce února a odeberete do konce května, bude vám Wienerberger účtovat ceny roku 2022

Pořádný nová střecha za loňskou cenu? S Wienerbergerem ano!

Inflace stále ukrajuje procenta z mezd i úspor, ceny všeho šplhají vzhůru. Zdá se vám, že s novou střechou bude lépe počkat? Naopak, investovat právě teď do rekonstrukce je to nejlepší rozhodnutí. Proč? Pojďme se na to podívat podrobněji.

Střecha není jen čepice na vašem domě, která hezky vypadá. Střecha je koruna, která zásadní měrou ovlivňuje to, jak se vám bude bydlet a kolik za to zaplatíte. Špatná střecha, to jsou v dnešních podmínkách ztráty skutečně bolestivé.

Střecha není jen krytina

To je důležité si uvědomit. Stejně jako to, že pálená taška je jednou z nejlepších možností a při součtu všech vlastností tou vůbec nejlepší. A když taška, tak Tondach. Skvělé vlastnosti, odolnost, moderní design i barevné škály. A k tomu nutno přičíst vychytávky jako integrované fotovoltaické panely nebo nejmodernější nadkrokevní izolaci iRoof. To jsou možnosti, nad nimiž se zvláště dnes moc nevyplatí mávnout rukou s tím, že tyhle novinky na starý barák nepatří. Právě tyhle novinky se postarají o to, že budete mít doma komfortní podmínky a přitom se vaše úspora energií a tedy i peněz bude pohybovat v řádu desítek procent. A to už se vyplatí.

Kdy, když ne teď?

Možná si říkáte, že přece jen není dobrá doba na takovou investici, vždyť ty ceny vyletěly tak vysoko. To je sice pravda, ale stejná pravda je, že ceny materiálů, energií, práce ani dopravy se už k těm včerejším nikdy nevrátí. Budoucí snížení cen nemovitostí i stavebních materiálů a prací je zkrátka jen zbožným a lehce naivním přáním. Kdo dnes ví, že chce řešit pořádné bydlení, nemá příliš důvodů otálet. Zatímco v bance úspory každý dnem ztrácejí, úspory investované do nové střechy se budou už jen zhodnocovat. A dnes to platí dvojnásob, protože Wienerberger jako lídr trhu stavebních matriálů přichází s nabídkou, kterou vlastně nelze odmítnout – dům v roce 2023 za cenu roku 2022.

A proč ne zdarma?

Není to žádné kouzlo, to jen Wienerberger všem, kdo si objednají řešení a materiál Tondach do konce února a odeberou jej do konce května, garantuje loňské ceny. Že sotva máte potřebnou dokumentaci a ještě ani nevíte, kolik čeho přesně budete potřebovat? Nevadí. Výpočet materiálu i kalkulaci vám odborníci z Wienerbergeru udělají zdarma, aniž by vás taková poptávka k něčemu zavazovala. A ještě ten materiál můžete vyhrát a mít ho zadarmo.

Už je vám jasné, proč je na rozhodnutí nejvyšší čas? Dnes poptáte, do května odeberete materiál, přes léto postavíte a do podzimu už jdete s novou střechou a šetříte za energie. Líp to zkrátka vymyslet nejde…

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem