Betonové střešní krytiny TERRAN nabízí i letos široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů, výborné služby a jako jediné mezi výrobci betonových střešních krytin až 50-ti letou záruku. Standardem je výborná dostupnost této betonové střešní krytiny a zajištěný je také „přísun“ inovací v nabídce produktů a služeb

Skupina TERRAN má v Evropě v současnosti čtyři závody

Kromě dvou výrobních závodů v Maďarsku jsou další závody na Slovensku a v Rumunsku. Střešní tašky TERRAN jsou dostupné na osmi středoevropských zemích, celá skupina přitom vyrábí více než 30 miliónů střešních tašek ročně. Na českém trhu se jí dlouhodobě daří a nejinak tomu bylo i v loňském roce.

V sortimentu zůstává pět hlavních typů střešních tašek - Synus, Danubia, Coppo, Rundo a Zenit

Mezi nimi si každý určitě najde to své. Podle Pavla Suchánka, jednatele společnosti MEDITERRAN CZ, jsou nejlepší tašky Synus, bestsellerem je řada Danubia. Střešní tašky Danubia symbolizují přirozenou harmonii, svými měkkými liniemi navíc ideálně zapadají do české přírody a krajiny. Důvod pro označení řady Synus jako nejlepší střešní tašky není jen v elegantním a jedinečném vlnitém profilu (ten si všimne i laik), který připomíná sinusoidu. Znalec při pohledu na zadní stranu ocení nejmodernější výrobní technologii, díky které mají tyto betonové tašky s mimořádnou odolností velmi nízkou hmotnost. To představuje ideální řešení zejména při rekonstrukcích starších domů.

Střešní taška Terran Danubia (zdroj: MEDITERRAN)

Produktová linie Coppo svými barevnými odstíny a tvary připomíná náladu zemí Středomoří a její dynamické linie a inspirativní barevné kombinace tašek zapůjčí vašemu domu tvůrčí a originální vzhled. Bobrovka Rundo je symbolem snadno použitelné a vysoce estetické tašky s nádechem tradice, ale vyrobené plně dle požadavků současné doby. Pátá řada - Zenit - představuje moderní plochou tašku, jejíž design byl inspirován současnými inovativními trendy.

Střešní taška Terran Coppo (zdroj: MEDITERRAN)

Atraktivní je i pestrá barevná škála

Na výběr máte jak klasické barevné odstíny, tak i žádané tmavé barvy střešních tašek Estetické účinky barev zesilují i povrchové úpravy - speciální povrchová úprava COLORSYSTEM, zabezpečující trvalou stálost barev a lesk tašek nebo povrchová úprava nejvyšší kvality EVO, díky které mají tašky TERRAN výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný.

Automatizovaná výroba zárukou špičkové kvality

Pečlivě selektované suroviny tvoří betonovou směs v míchačce, řízené počítačem. Jen zachování konstantní receptury komponentů je zárukou dosažení vysoké kvality produktů. Množství směsi, kterou se na lince plní hliníkové formy, opět automaticky reguluje prostřednictvím senzorů počítač. Tašky jsou řezané na přesnou velikost pomocí hydraulického nože, po řezání je povrch tašek ošetřen speciálním akrylovým povlakem. Nastříkané syrové tašky v hliníkových formách jsou uloženy v kruhovém vysoušeči, kde pomocí tepla tvrdnou. Zatuhlé tašky jsou poté odděleny od formy a stříkané další vrstvou barvy, dle potřeby a typu krytiny. Po tomto kroku následuje balení výrobků.

Střešní taška Terran Danubia (zdroj: MEDITERRAN)

Designové solární střešní tašky TERRAN Generon nahradí na střeše fotovoltaickou elektrárnu

V minulosti to byly především solární kolektory, v současnosti dominují na střechách fotovoltaické panely. A v blízké budoucnosti je možná nahradí exkluzivní designové solární střešní tašky Generon, které mají fotovoltaické články zabudované přímo do povrchu krytiny. Tyto inovační tašky nabízí v jednom výrobku unikátní design, kompletní řešení pokrytí střechy a současně ekologickou výrobu elektrické energie.

Širokou síť prodejců a realizačních firem, originální příslušenství, ohleduplnost k životnímu prostředí a nejmodernější technologie oceňuje čím dál více zákazníků

Současná výrobní technologie patří mezi nejvyspělejší v Evropě. A 50letá záruka na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost je mezi výrobci betonových střešních krytin opravdu jedinečná.

Střešní taška Terran Zenit (zdroj: MEDITERRAN)

Více informací o střešních tašek TERRAN najdete na www.terran.cz.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem