V sobotu 19. listopadu bychom vás rádi pozvali na prohlídku našeho referenčního domu do Podbořan na Lounsku, který jsme postavili už před třemi lety.

Ve variantní úpravě typového projektu bungalovu Instinkt 1-108 najdete na užitné ploše 108 m2, 3 pokoje, kuchyňský kout, šatnu, spižírnu, koupelnu s WC a samostatnou toaletu. Technická místnost je samozřejmostí každého domu Haas. Součástí toho v Podbořanech je i garáž.

Vytápění bungalovu je řešeno tepelným čerpadlem napojeným na podlahové topení, což je v současnosti v našich domech standardem.

Referenční dům, Podbořany (zdroj: Haas Fertigbau)

Zkušenosti majitelů - informace k nezaplacení

Přijeďte si prohlédnout již zabydlený rodinný dům. Náš odborník bude připraven zodpovědět všechny Vaše dotazy o dřevostavbách Haas. Navíc si ale můžete promluvit s majiteli o tom, jak probíhala stavba nebo jak se jim v dřevostavbě bydlí. I proto je tentokrát NUTNÉ vaši prohlídku předem rezervovat. Vy aspoň budete mít jistotu, že budeme mít čas věnovat se pouze vám.

Kontaktujte proto prosím našeho obchodního zástupce pana Petra Malce telefonicky na čísle: +420 603 261 340 nebo e-mailem: Petr.Malec2@Haas-Fertigbau.cz. Registrovat se můžete i přes kontaktní formulář níže na stránce a získat navíc odměnu!

Referenční dům, Podbořany (zdroj: Haas Fertigbau)

Přijďte si pro odměnu

Pokud se předem registrujete a pak na sobotní Den otevřených dveří přijdete, dáme vám poukaz v hodnotě 30 000 Kč na vybavení domu! Stačí, když vyplníte formulář a pak dorazíte.

Pokud se během následujících 3 měsíců domluvíme na podpisu smlouvy o stavbě domu, my vám na oplátku věnujeme poukázku v hodnotě 30 000 Kč na vybavení vašeho nového domu. Podrobné podmínky čerpání odměny naleznete ZDE.

Zdroj: Haas Fertigbau

logo MessengerPoslat Messengerem