Tradiční česká firma nabytek-helcel.cz patří dnes už mezi velmi oblíbenou firmu, která si našla své klienty díky modernímu a velmi kvalitnímu provedení svého sortimentu. Se svými klienty přitom rádi komunikují nejen prostřednictvím různých akcí, ale zároveň dokážou s vaším nákupem poradit.

Kupóny a slevy nyní nabízejí napříč celým sortimentem od 35 % do 55 %. Můžete si tak projít opravdu nepřeberné množství produktů za bezkonkurenční ceny.

Tyhle ceny potěší každého

Kompletní kuchyňské linky od 2 999 Kč, obývací stěny od 2 499 Kč, sedačky skladem hned k odeslání nebo pohodlné boxspring postele od 10 999 Kč. Takové nabídky na vás čekají, a navíc i s odvozem zdarma po celé České republice, pokud nakoupíte nad 20 000 Kč. Dá se tak říci, že čím více věcí nakoupíte, tím spíše ušetříte. Což může být ideální variantou, pokud potřebujete hodně nových věcí, a přitom nechcete zbankrotovat.  

Tradiční česká firma nabytek-helcel.cz patří dnes už mezi velmi oblíbenou firmu, která si našla své klienty díky modernímu a velmi kvalitnímu provedení svého sortimentu

Profesionalita a ochota

Na stránkách nábytek Helcel kupóny navíc najdete i praktické rady a tipy, které mohou pomoci při řešení obvyklých otázek, jako například, jak vybavit pokojíček pro dítě, výhody křesla či lenošky, nebo na co si dát pozor při výběru obývací stěny. Ochotný personál komunikuje i prostřednictvím chatu, takže máte možnost dopředu vše vykomunikovat a ujasnit si své potřeby a možnosti.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem