Téma stínění oken s podtitulem „Nová generace roletového a žaluziového překladu HELUZ: Nechme tropická vedra za okny“ bude obsahem dalšího online vysílání webináře společnosti HELUZ 5. června v 10 hodin.

Promluvit a poradit se s odborníkem Ing. Pavlem Heinrichem, produktovým manažerem společnosti HELUZ, můžete prostřednictvím svého počítače po přihlášení ZDE.

Současná architektura navrhuje rozsáhlé prosklené plochy, jimiž do interiéru vpouští spoustu světla a čerstvý vzduch. Na velkých oknech oceňujeme i úžasné výhledy. Obousměrně však proudí i spousta tepelné energie, v zimě ven a ve slunném létě naopak dovnitř. Abychom v mrazech netopili pánubohu do oken a v létě si užívali tropická vedra jen u moře, musíme provoz na této tepelné magistrále regulovat venkovním stíněním.

Rolety, žaluzie či screeny jsou nezbytnou součástí nízkoenergetického konceptu staveb a společnost HELUZ pro jejich umístění vyrábí nosné roletové a žaluziové překlady. Letos začala vyrábět již druhou generaci těchto překladů, PŘEKLAD HELUZ FAMILY 3in1 nosný, s vylepšenými tepelněizolačními parametry a vnitřním prostorem adaptabilním pro všechny tvary schránek rolet či žaluzií.

Obsahem webináře HELUZ dne 5. června bude:

  • rozdíl mezi vnějším a vnitřním stíněním
  • nová generace PŘEKLADU HELUZ FAMILY 3in1 nosný
  • přednosti nového překladu
  • typy pro navrhování
  • montážní postup  

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem