Domov je často tou největší investicí, kterou máme. Pro zajištění toho, aby si stále udržel svoji maximální hodnotu a také pro to, aby se nám v něm vždy dobře bydlelo, je klíčová pravidelná údržba. Čistá a organizovaná atmosféra je zkrátka nezbytná pro zajištění klidu a pohody celé rodiny. Pokud to ale máte celé zvládat sami a ručně, práce je tolik, že člověk zase hned o onu těžce odpracovanou pohodu přichází. To je ten důvod, proč chytří majitelé domů využívají technologie k tomu, aby se jejich domácí práce staly co nejméně náročnými na čas i energii.

Domácí práce a moderní technologie

Vyprat prádlo, umýt nádobí, uklidit odpadky a pokud bydlíte ve vlastním domě nebo máte alespoň dvorek, bude nutné se starat i o trávník. Již takto je práce požehnaně, a to jsme vyjmenovali jen to nejzákladnější. Moderní technologie nám ale naštěstí nabízí chytrá řešení a jsou schopny nás při domácích pracích alespoň do jisté míry nahradit.

Co třeba robotická sekačka? Krása domova přece začíná už venku! Trávník musí být udržován zastřižený, jinak negativně ovlivní vzhled celého domu. Robotická sekačka snižuje čas a námahu, kterou vynakládáte na udržování trávníku. Spíš než trávník sekat, zkuste si jej užít s rodinou nebo přáteli třeba při posezení na dece.

Robotická sekačka (foto: Sergey and Marina Pyataev/Shutterstock.com)

A když jsme u těch robotů, co třeba vysavač. Už máte robotický vysavač? Vysávání je nesmírně důležité, neboť pomáhá snižovat množství prachu, roztočů, plísňových spor a dalších škodlivin usazených na našich podlahách, kobercích a čalounění. Luxování ale taky může spotřebovat spoustu času a energie.

Chytré přístroje jsou dnes už tak inteligentní, že ani nespadnou ze schodů nebo nebudou narážet do předmětů kolem sebe. A zatímco ony vysávají, vy se můžete věnovat něčemu užitečnějšímu nebo zábavnějšímu.

Pokud ještě doma nemáte myčky na nádobí, raději to rychle napravte. Nádobí se musí udržovat čisté pro hygienickou, dobře vypadající a také zdravou kuchyni. Když dojde na neoblíbené mytí nádobí, myčka šetří čas a energii.

Mezi další technologické „vychytávky“, které vám jsou připravené pomoci s údržbou domácnosti, můžeme zmínit robotického umývače oken, který je schopen se udržet na skle, a přitom jej leštit. Pro majitele zahrad jsou tou nejlepší pomocí automatické rozstřikovače vody, které jí zavlažují podle svého naprogramování.

Mohli bychom takto pokračovat ještě hodně dlouho. Domácích pomocníků je zkrátka nepřeberné množství. S jejich nákupem je ale trochu potíž. Jsou často velmi drahé. Může to být i díky tomu, že jsou u nás fyzicky k sehnání jen v omezeném množství nebo jen ve značkovém, a tedy často velmi drahém provedení. I technologie se ale dají sehnat výhodně!

Jak na výhodný nákup technologických pomocníků?

Již jsme si zvykli, že když něco nejde nakoupit dobře a výhodně doma, zkusíme to v zahraničí. Díky internetu je to hračka. A platí to i pro technologie. I ty (a často především ty) lze ve velkých světových internetových obchodech sehnat velmi výhodně. I takto výhodný nákup ale může být ještě výhodnější!

I pro velké zahraniční e-shopy lze sehnat velmi zajímavé slevové kupóny, které následně udělají váš nákup ještě výhodnějším. Příkladem jsou nesmírně populární AliExpress kupony, se kterými lze dosáhnout na slevy v hodnotě desítek dolarů nebo procent z ceny produktů. I takové slevové kupóny lze nalézt na buykers.cz, byla by proto škoda se tam nepodívat.

Slevové kupóny se netýkají jen našich zavedených obchodů s módou, lze s nimi ušetřit i v obchodech, kde byste to nečekali a u produktů zcela jiných kategorií. Aktivujte si slevový kupón a kupte si nějakého moderního pomocníka do domácnosti!

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem