Skutečně exkluzivní pocit budete prožívat každý den při kontaktu s perfektním povrchovým zpracováním podlah ROOMS. Podlaha se strukturou věrně napodobující dřevo i na dotek v řadě provedení také s lesklým pórem, která se velmi snadno udržuje.

Laminátová podlaha ROOMS, kolekce PENTHOUSE (kolekce extra dlouhých prken), dekor Dub béžový, provedení selské prkno, V-spáry, povrchová úprava - přírodní vzhled dřeva, distribuce v ČR – ASKO a.s., více na www.podlahy-rooms.cz.Vzrušující kolekce podlah ROOMS Vás zahrne celou šíři profesionálních laminátových podlah ve 30 dekorech - od oblíbené bukové 3-parkety až po vysoce ušlechtilý dub v provedení selských prken.

Více přírodní pryskyřice, méně umělých pojidel a použití výhradně borového dřeva v HDF desce ve spojení se zámkovým systémem nové generace 5G. To vše jsou jedinečné technologie podlah ROOMS vyráběných přímo v Německu.

Laminátová podlaha ROOMS, kolekce LOFT (jedinečná kombinace v ČR, síla lamely 10 mm a třída zátěže 33), dekor Dub tmavý, provedení selské prkno, V-spáry, povrchová úprava - synchronizovaná struktura dřeva, lesklý pór, distribuce v ČR – ASKO a.s., více na www.podlahy-rooms.cz.Špičková stabilita podlah ROOMS je zajištěna abnormální hustotou nosné HDF desky, která dosahuje hodnoty 930kg/m3 (u běžných podlah 850 kg/m3).

Takové parametry zaručují nejen vysokou a dlouhodobou stabilitu, ale také výrazný útlum kročejového hluku.

Kvalita podlah ROOMS je garantována až 30-ti letou zárukou.

Kontakt

ASKO a.s.
Fr. Diviše 984 | 104 00 Praha 10 - Uhříněves
tel: +420 271 017 249 | mob: +420 777 344 310 | fax: +420 267 710 610 | www.asko-as.cz | www.podlahy-rooms.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem