Obchod Bio4Bed jako výhradní dovozce holandské zn. Yumeko přichází na český trh s novinkou přinášející řešení těm, které alergie na roztoče sužuje. Nabízí polštáře a přikrývky, jejichž základ tvoří nejen protiroztočové povlaky s hustě tkanou vazbou s certifikací NOMITE, ale navíc které přicházejí v té nejčistší možné podobě - v BIO kvalitě.

PolštářeProtiroztočové povlaky polštářů a přikrývek zn. Yumeko jsou totiž vyrobeny ze 100% biobavlny. Mezinárodně uznávaný biotextilní certifikát GOTS (Global Organic Textile Standard) ztvrzuje jejich skutečný organický původ.

Výplně těchto polštářů  a přikrývek jsou ze:

100% biovlny, pocházející od ovcí z ekologického chovu z Francie. Čistá, organická vlna - biovlna - obsahuje přírodní lanolin (vlněný vosk), který má antialergenní účinky. Tyto účinky ještě podporuje hustě tkaná vazba potahu s certifikací NOMITE. Roztoči tak u vás nemají šanci.

100% rostlinného kapoku. Ideální pro vegetariáni a milovníky 100% rostlinného původu. Tropický kapok je přirozeně hypoalergenní. Alergie na roztoče nemá šanci.

100% eticky odpovědného peří. Poslední varianta je pro ty, kteří se nechtějí vzdát výhod peří, ale přesto je alergie na roztoče trápí. Výplně z eticky odpovědného peří v kombinaci s hustě tkanou vazbou potahu s certifikací NOMITE vytváří pevnou bariéru proti roztočům. Péřovou přikrývku či polštář si tak mohou dopřát i ti, jež alergie na roztoče sužuje.

Výplň polštářePřikrývky  jsou v nabídce v několika variantách vhodných pro všechna roční období – na horká léta, třeskuté zimy nebo mírné jarní či podzimní období. polštáře jsou též v několika variantách – měkké, střední, pevné a extra pevné – jak má kdo v oblibě.

Přejeme sladké, ničím nerušené sny...

Kontakt

www.bio4bed.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem