Soutěže pro skláře a designéry se letos zúčastnil rekordní počet designérů. Porota tak neměla jednoduchý úkol, musela totiž vybrat ze 172 návrhů pět becherek, které se ve finále utkají o přízeň té nejpřísnější poroty – veřejnosti.

Pohár českých designérůTéměř dvě stovky designérů se nechaly letos v létě inspirovat chutí Becherovky Original, aby pro ni mohly navrhnout tu nejoriginálnější likérovou skleničku. Všechny návrhy pečlivě vyhodnotila odborná porota, která se nakonec shodla na pěti finalistech. Z nich vybere veřejnost prostřednictvím hlasování vítěznou becherku 4. ročníku soutěže Becherovka – Pohár českých designérů. Každý 100. hlasující navíc získá odměnu v podobě setu vítězných likérových skleniček 3. ročníku soutěže a lahev Becherovky Original.

„Tento ročník potvrzuje, že Becherovka Original a český sklářský design k sobě opravdu patří. S nadšením jsme pozorovali rostoucí počet přihlášených návrhů, které přicházely jak od renomovaných designérů, tak od studentů. Nyní je na veřejnosti, aby vybrala vítěznou becherku 4. ročníku, a troufám si tvrdit, že stejně jako pro porotu, tak ani pro milovníky designu a Becherovky Original rozhodování nebude snadné,“ řekl k právě probíhající soutěži Marek Grabovský, brand manažer značky Becherovka Original.

Hlasování probíhá až do 15. ledna 2014 na webových stránkách Becherovky Original a také na oficiální facebookové stránce.

Jaroslav Bejvl ml. Tomáš Hovorka Ladislav Průcha Martin Přibík Adam Tureček

Mezi finalisty letošního ročníku soutěže byli odbornou porotou vybrány návrhy těchto designérů: Jaroslav Bejvl, Tomáš Hovorka, Ladislav Průcha, Martin Přibík a Adam Tureček. Vítězná becherka 4. ročníku soutěže Becherovka – Pohár českých designérů bude slavnostně vyhlášena v druhé polovině ledna 2014.

text: redakce: foto: archiv

logo MessengerPoslat Messengerem