Jste nároční při výběru povlečení? Hledáte spojení kvality a luxusu za příznivou cenu? České povlečení značky Svoboda uspokojí všechny Vaše požadavky a dodá Vaší ložnici krásný vzhled.

Povlečení Caesar PlumPovlečení dělá ložnici

Volba povlečení významně ovlivňuje atmosféru každé ložnice. Především pro dámy je důležité, aby se zde cítily příjemně, a proto pečlivě volí jeho barvu, motiv i vzor. A protože jsou šťastné, když si mohou vybrat z pestré palety mnoha různých designů, nejraději pořizují své ložní prádlo v obchodech, které jim mají v tomto ohledu co nabídnout.

Nejlepší materiály a poctivé zpracování

Velké oblibě mnoha spokojených zákaznic se těší specializovaná značka Svoboda Povlečení , která se může pochlubit neobyčejně širokým sortimentem ložního prádla. Luxusní české povlečení vyráběné z té nejlepší egyptské bavlny, které je dílem poctivého řemeslného zpracování českých výrobců a invence evropských designerů, může mít spoustu krásných podob, jimiž dokáže zvelebit každou ložnici.

Povlečení Element GreenMožnost výběru, pěkný moderní design, stejně jako spojení nejlepších materiálů a perfektní řemeslné zpracování zaručující dlouhou životnost, to jsou hlavní důvody, proč v Svoboda Povlečení usíná čím dál více spokojených zákazníků.

Kvalita nevylučuje příznivou cenu

Tyto vynikající užitné vlastnosti nevylučují příznivou cenu. Pokud si přejete povléknout své přikrývky a polštáře do luxusního povlečení, aniž byste měli špatné svědomí z toho, že příliš utrácíte, určitě nalistujte stránky www.svobodapovleceni.cz. Přejeme Vám příjemný nákup a pak už jen krásnou dobrou noc.

Povlečení HibiskusKdy je čas na nové povlečení?

Zamilovala jste se do vzhledu povlečení, které jste náhodou objevila v obchodě či lifestylovém magazínu? Nejste spokojena se vzhledem svého stávajícího povlečení? Anebo se Vám nepohodlně povléká? Ve všech třech případech přichází čas na nové povlečení.

Vše pro krásnou ložnici

Povlečení ArtistSituaci, kdy nás zaujme nové povlečení, ale otálíme s jeho pořízením, protože to staré je ještě docela dobré, zná snad každá z nás. Proč si ale neudělat čas od času radost a nezútulnit ložnici podle vlastních představ? Váš partner možná vzhled povlečení neocení tolik jako Vy, ale jistě ocení, když z Vás ucítí, že se ve společné ložnici cítíte ještě příjemněji. (To platí i naopak. Je dokázáno, že do postele s designem povlečení, které se nám nelíbí, se neradi vracíme.) Nedělní lenošení v peřinkách se zamilovaným designem přináší přinejmenším stejnou radost jako nošení oblíbených šatů.

Moderní povlečení – snadná údržba

Povlečení LigaKrásnější vzhled ložnice není zdaleka jediným přínosem nového povlečení. Výrobci moderního povlečení totiž pamatují také na snadnou údržbu. Snadnější žehlení (případně žádné žehlení) a rychlejší povlékání Vám dokáže ušetřit spoustu času i námahy. Proč věnovat čas domácí práci, když ho můžete strávit jinak? Jednodušší údržbu ve finále ocení celá Vaše rodina.

Udělejte si radost

Povlečení ManonTakže milé dámy, zapomeňte na výčitky a udělejte si radost novým povlečením, dopřejte si ten luxus a usínejte v tom nejlepším. Nebo dejte tip Vašim nejbližším, až se Vás zeptají, co by Vám udělalo radost k narozeninám nebo pod stromečkem, můžete jim napovědět, aby se podívali třeba na stránky www.svobodapovleceni.cz, kde najdou spoustu druhů povlečení v krásném designu, jehož údržba neokrádá moderní ženy o čas.

Špičkoví evropští designéři a česká kvalita

Okoukal se Vám vzhled Vašeho povlečení? Jasný signál, že Vaše ložnice touží po změně! Špičkoví evropští designéři vyženou z Vaší ložnice nudu a česká kvalita zajistí, aby tomu bylo na dlouho. Nechte se inspirovat našimi tipy, které povznesou Váš ložnicový interiér až do oblak.

Povlečení CharmeRafinovaný luxus nejen na pohled

Jemné a nápadité vzory ložnicím sluší. Béžová nebo zlatá rostlina vinoucí se po temné pokrývce jako vzácný had dodá Vaší ložnici luxusní vzhled. Jednobarevné dekorační polštářky, které jsou součástí soupravy, tento dojem ještě umocní. Saténová tkanina z 100% super česané a mercerované bavlny je zárukou vysokého komfortu. Nežehlivá úprava a zipový uzávěr šetří Váš čas.

Pokud chcete více zlaté, dopřejte si exkluzivní vzor Vinea Chocolate s proplétajícími se zlatými listy na hnědém podkladu.

Nevšední černobílá elegance

Elegantní černobílá kombinace povlečení Manon se Vám neokouká, i když budete ve své ložnici trávit celé dny. Tajemství spočívá v tom, že nápaditý ornamentální motiv dodá interiéru na osobitosti. Vysoce kvalitní bavlněná příze se postará o to, aby se Vám spalo jako v bavlnce.

Na květinách ustláno

Povlečení Bamboo

Máte rádi pestré barvy? Ustelte si na ibiškách nebo na akvarelových květinách. Nádherný vzor inspirovaný zářivými květy červeného ibišku na stříbrném pozadí naplní Vaši relaxační místnost optimistickou pohodou. Šarmantní francouzský vzor uspokojí svým vzhledem i ty nejnáročnější spánkové labužníky. Fialová si totiž s ložnicemi báječně rozumí.

Vyberte si, co postel ráčí

Pokud toužíte po delším inspirativním výletě do světa krásného povlečení, nalistujte si stránky www.svobodapovleceni.cz a vyberte si, co Vaše postel ráčí. Spojení fantazie špičkových evropských designérů z Německa, Francie, Švýcarska a Nizozemí s nejlepší egyptskou bavlnou a poctivou českou kvalitou Vás nikdy nezklame. Krásné sny!

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem